Najnovije vesti

KAD JU JE MILJANA TRESNULA MIKROFONOM, SA LICA JOJ JE OTPALO PARČE MESA?! Matora i Sanja rešile da tuže: Desni mi je pocepala! A tek da čujete šta čeka NJENU MAJKU MARIJU!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRILE U VELIKOM INTERVJUU

KAD JU JE MILJANA TRESNULA MIKROFONOM, SA LICA JOJ JE OTPALO PARČE MESA?! Matora i Sanja rešile da tuže: Desni mi je pocepala! A tek da čujete šta čeka NJENU MAJKU MARIJU!

Rijaliti

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković otkako su pred milionskim auditorijumom u protekloj sezoni "Zadruge" priznale svoju ljubav, počele su da kuju i velike planove. Kako vreme odmiče, devojke ih i ostvaruju, jedan po jedan, ali ne kriju da su otišle do pakla i nazad zarad svojih želja i snova. 

Takođe, Jovana je istakla da udarac mikrofonom koji je "zaradila" od Miljane Kulić, nikome ne bi oprostila, pa tako neće ni njoj. Kako se navodi, par je načuo da temperamentna Nišlijka žali što joj nije iskopala oko, a ukoliko je tuže, da planira da dostavi papir iz ludnice da je duševno bolesna.

Hoćeš li tužiti Miljanu Kulić za napad?

"Naravno", otkrila je Jovana: "To nikome ne bih oprostila. Udarila me je drškom mikrofona, a donji šiljak mi se zario u obraz. Bukvalno je jedan deo kože i mesa otpao, pocepala mi je i desni, a na obrazu je ostala rupa."

"Čule smo da je Miljana pričala da joj je žao što Jovani nije iskopala oko. Rekla je da slobodno možemo da je tužimo, ali će ona priložiti papir iz ludnice da je duševno bolesna. Ali u tom slučaju, Marija Kulić, koja je njen staratelj, dobiće kontratužbu. Marija će dobiti još jednu tužbu za govor mržnje. U lajvu je govorila da nas dve treba ubiti zbog toga što smo u vezi", dodala je Sanja.

Kako je protekao razgovor sa Sanjinom majkom Brankom, kojeg ste se pribojavale?

"Kako smo se nadale, dobro smo se udale. (smeh) Neka Jovana kaže, ona je gore prošla. Ja sam otišla da spavam, a njih dve su ostale do jutra da razgovaraju. Doduše, često sam ustajala i prisluškivala", rekla je Sanja. 

"Sa Brankom sam se zbližila nakon prve sezone i ona me je lepo prihvatila, što je svim gej parovima veoma bitno. Imala je puno pravo da mi zameri svađe i teške reči jer je Sanjina majka. Rekla mi je - Znam da tako nisi mislila, ali je bilo ružno i za gledanje i za slušanje", dodala je Jovana. 

Imate li podršku gej organizacija?

"Imamo ogromnu podršku, a nakon prve 'Zadruge' nismo bile svesne koliko smo učinile za te ljude. Sa druge strane, imamo i veliku odgovornost jer ovu priču moramo da isteramo do kraja", kaže Jovana. 

"Kada se borimo za sebe, borimo se za sve njih. Niko ne sme da nas vređa i da nam preti samo zbog toga što se volimo, a istog smo pola", ističe Sanja. 

Kako ste uspevale da se uzdržavate od se*sa, poljubaca…?

"Bilo je užasno teško, ali bilo bi nam još gore da smo to radile i da su prikazivali naš se*s na ekranu", priznala je Jovana, pa nastavila: "To mi je odvratno da gledam, čak i kada je se*s ispod pokrivača, jer se pomera. To nikome nije prijatno da gleda, ni akterima, a ni njihovim roditeljima."

"Trudile smo se da budemo dostojanstvene i uspele smo u tome. Drago nam je zbog toga", dodala je Sanja. 

Da li je Luna zasluženo pobedila?

"Već sam rekla da nikome ne bih dala prvo mesto, jer u ovoj sezoni niko nije zaslužio da pobedi", napomenula je Sanja: "Ipak, po 'Zadrugovizijama' i glasanju, bilo nam je jasno da će Luna pobediti. Uz nju su se visoko kotirale Stanija i Aleksandra."

"Meni bi bilo drago da je pobedila Stanija ili Aleksandra, ali naravno da mi je draže što je pobedio neko koga znam odranije, a to je Luna", rekla je Matora. 

Kakvi su sad vaši planovi? Našle ste stan?

"Moja mama nam je našla stan dok smo bile u 'Zadruzi', ali sada već planiramo da kupimo svoj životni prostor", objasnila je Sanja. 

foto: Printscreen

Kada kupite stan, šta je sledeći korak? Dete?

"Volela bih da Sanja rodi dete jer ona decu obožava i ima ogromnu želju da postane majka. Žao mi je što u našoj zemlji to još nije definisano zakonom jer obe želimo da budemo roditelji", otkrila je Jovana. 

"Pričale smo o tome, zaista bih želela da rodim svoje dete. Vantelesna oplodnja je opcija koju razmatramo", priznala je Sanja.

Šta biste promenile da možete?

"Ne bih ni ušla u 'Zadrugu 2'. Eto, to bih promenila", iskrena je bila Sanja, koja se zadrugarima u drugoj sezoni pridružila naknadno, i samo zubog svoje devojke Jovane. 

"Ne bih ništa menjala jer sve što smo zamislile, uspele smo da izguramo. Platile smo visoku cenu, prošle smo kroz pakao da bismo došle do raja" ispričala je Jovana. 

Kako si podnela napade na Sanju da se bavi prostitucijom?

"Jezivo, jer mi se čini da su meni te optužbe teže padale nego njoj. Da mene neko optuži za takvu stvar, odmah bih tražila da me izvedu iz rijalitija da dam izjavu, a Sanja je drugačije reagovala. Iako je Sanja u mnogim stvarima dominantna, tada sam imam potrebu da je zaštitim", rekla je Jovana. 

Zašto nisi rekla novinarima: "Znam da to nije tačno, ali i da jeste, i dalje sam uz Sanju i volim je"? Možda ta tema više ne bi bila interesantna.

"Rekla sam to milion puta, među nama se ništa ne bi promenilo i da se zaista bavila prostitucijom. Sanja je žena koju volim i tu se stavlja tačka", zaključila je Jovana. 

"Jovanu nervira to što osobe koje se bave prostitucijom mene nazivaju prostitutkom", objasnila je u jednoj rečenici Sanja. 

Videle ste se sa Kijom. Da li vam je zamerila zbog druženja i prisnosti sa Lunom?

"Meni se Kija obradovala kad me videla, kao i ja njoj. Ništa mi nije zamerila, ali Jovani jeste, zato što joj je obećala da se nikada neće pomiriti sa Lunom, a to nije ispoštovala", rekla je Sanja. 

"Moj problem je to što brzo oprostim sve, čim mi neko pokaže da se bar malo kaje i da se popravio. Dva meseca sam kulirala Lunu, iako je ona na sve moguće načine pokušavala da mi priđe i da me pita da li sam gladna, da li mi nešto treba... Za Novu godinu je došla i zamolila me da popričamo i tada mi je svašta ispričala što kamere nisu zabeležile. Poverovala sam joj i počele smo da komuniciramo, ali to ne znači da ću se družiti sa njom i da ćemo izlaziti zajedno", ispričala je Jovana. 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...