OBRUKALA JE I SEBE I MENE! DEDA MILOJKO (74) RAZOČARAN U VERENICU (21), ALI U SEPTEMBRU IPAK SVADBA: Evo šta je uradio sa TESTAMENTOM, a plan koji je skovao ostavlja Milijanu na cedilu! PODLO!
Foto: Damir Dervišagić

obrukala i sebe i mene

OBRUKALA JE I SEBE I MENE! DEDA MILOJKO (74) RAZOČARAN U VERENICU (21), ALI U SEPTEMBRU IPAK SVADBA: Evo šta je uradio sa TESTAMENTOM, a plan koji je skovao ostavlja Milijanu na cedilu! PODLO!

Rijaliti -

Milojko Božić (74) je spreman da opet uđe rijaliti, ali bez svoje verenice Milijane Bogdanović (21) jer je, kako kaže, zbog nje završio na poslednjem mestu u "Parovima 7"! Deda je ogorčen na lepoticu iz Pilatovića jer ga je pred kamerama prevarila sa bivšim političarem Aleksandrom Požgajem.

foto: Printscreen Kurir TV

- Hoću opet u rijaliti, iako pre ulaska u "Parove 7" nisam bio za to. Međutim, sad želim ponovo pred kamere da bi me narod bolje upoznao. Hteo sam da mnogo više pokažem gledaocima, ali nisam mogao od Milijane i Požgaja. Oni su me upropastili! Ja sam njoj lepo rekao da on hoće samo da nas iskoristi i to se i desilo. Ona se zalepila za njega, ali brzo je shvatila da nije tako dobar kao što je zamislila i da se prešla. Hteo sam da budem pravi rijaliti igrač, ali mi ona nije dala - priča razočarano Milojko i dodaje da je njegova verenica kriva za to što je on u finalu, koje je održano proteklog vikenda, prvi izbačen iz luksuzne vile u Zemunu.

- Da smo se nas dvoje držali zajedno i predstavljali samo našu ljubav, ona bi bila kraljica u narodu i završili bismo sigurno bar na trećem mestu. Ovako je obrukala i sebe i mene, ma veliku mrlju je napravila. Pa bili smo najpopularniji učesnici, cela Srbija je samo o nama pričala! Ona je trebalo da ispadne pre mene!

foto: Printscreen/YT

Iako je razočaran u nju, Milojko će se oženiti lepoticom iz Pilatovića.

- Ja njoj mogu jednom da oprostim. Sada ću joj preći preko svega što je radila sa Požgajem. Ona je meni bila kao majka, znate svi da je brinula o meni kada sam operisao srce. Moraće prvo da povrati moje poverenje, ali ćemo videti dokle će izdržati da mi bude verna. Razumem je, ipak je mlada... Biće sa nama sve u redu, u septembru je svadba - pričao je Božić, a kad mu se devojka približila, promenio je ploču.

- Da vam kažem još nešto, ja ne verujem da je moja Milijana imala seks sa Požgajem!

foto: Happy screenshot

Milijana, sa druge strane, ne krije da je bila neverna!

- Spavala sam sa Požgajem i nije loš u krevetu! Ali on je za mene završena priča, rijaliti je gotov i neću o Požgaju da pričam. Jeste on lep i zgodan muškarac koji bi se svideo svakoj drugoj devojci na ulici, ali nije moj tip. Kajem se što sam bila sa njim. Bila sam u zatvorenom prostoru i to je dosta uticalo na moje emocije.

Još nije napisao testament Milojko ima dva stana u Beogradu i imanje u Pilatovićima, a Milijana nije sigurna da će ona ikad postati vlasnica tih nekretnina:

- On samo meni obećava te stanove, a ništa da uradi po tom pitanju. Meni nisu potrebne njegove nekretnine, ja ću sebi sve sama da obezbedim, a na njemu je da li će nešto da mi prepiše.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Informer

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track