zapanjila

MALO KOJA BI JOJ OPROSTILA! Marijana Zonjić proslavila rođendan, a od dugarice Stanije ni traga ni glasa: Šokiraćete se kad budete videli ko joj je čestitao UMESTO STARLETE! (VIDEO)

Rijaliti -

Marijana Zonjić prethodne večeri proslavila proslavila je 23. rođendan u društvu brojnih bivših cimera iz Bele kuće "Zadruge". Međutim, među njima nije bila i Stanija, s kojom je slavljenica provodila najviše vremena u Šimanovcima.

Stanija se, naime, trenutno nalazi u Americi, te je zbog toga bila sprečena da se provede zajedno sa njima.

Međutim, čestitka koju je Marijana dobila privukla je ogromnu pažnju javnosti. Naime, umesto drugarice, slavljenici se javila Tamara, Stanijina prijateljica i menadžerka, pa joj čestitala "u njihovo ime".

foto: Instagram screenshot

"Maki, srećan ti rođendan, želimo ti sve najlepše od srca Stanija i ja, da ostvariš sve želje i uspeš u karijeri onako kako si zamislila. Pamet u glavu, uživaj u svom danu. P.S. Stanija se tek navikava u Americi, još uvek nije kupila američki broj. Javiće se", poručila joj je ona.

Nije mnogo onih koje bi "na ovo zatvorile jedno oko", ali njihovo prijateljstvo očito je sve jače i jače, jer joj se srećna Marijana zahvalila, pozdravila je i poručila da joj nedostaje.

Kurir.rs/Pink/Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track