NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA, ALEKSANDRA JE POD MOJOM ZAŠTITOM: Oglasio je Subotićkin dečko Peca i poslao OŠTRU poruku Ani i Davidu! SMRZNUĆE SE!
Foto: Printskrin/Instagram

RIJALITI VAN RIJALITIJA

NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA, ALEKSANDRA JE POD MOJOM ZAŠTITOM: Oglasio je Subotićkin dečko Peca i poslao OŠTRU poruku Ani i Davidu! SMRZNUĆE SE!

Rijaliti -

Aleksandra Subotić napokon je uplovila u mirnu luku i našla zaštitu u svom novom dečku Petru, međutim ni posle rijalitija ona nema mira jer je "duhovi iz prošlosti" i dalje proganjaju.

Tako je Petar odlučio da Aleksandru na neko vreme skloni iz Srbije, a razlog je upravo osveta koju joj sprema njen bivši verenik David Dragojević.

Kako tvrde oni koji su dobro upućeni u situaciju, David i Ana Korać hoće po svaku cenu da unište Aleksandru, te su tako sada udarili i na njenog dečka tvrdeći da on šalje poruke drugim devojkama.

foto: Printscreen

"Tokom gostovanja u emisiji Ana i David komentarisali su kako je Aleksandrin dečko slao poruke drugim devojkama, što je posebno iznerviralo Petra. On je sa Aleksandrom i njenom ćerkom Magdalenom u Crnoj Gori i ne zanima ga, niti ima potrebu da šalje poruke bilo kojoj drugoj. Kad je čuo, jer su sa svih strana krenuli da mu javljaju laž, bukvalno je poludeo. On je shvatio da na taj način David i Ana žele da unište njihovu sreću, a posebno Aleksandru", rekao je izvor Sveta, a prenose beogradski mediji.

"Oni se i dalje bave rijalitijem kao da su još Zadruzi. Neka me puste da budem srećna. Ja sam na moru, uživam, a Ana je ta koja ne sme da dođe u Crnu Goru. Meni je super. Sada mi je stigla i majka, svi smo kod mog dečka Pece i baš nam je lepo", bila je iskrena Aleksandra, na šta je Petar dodao:

"Ne može nam niko ništa, Aleksandra je pod mojom zaštitom. Ako misle da će nam napraviti neku svađu, prevarili su se. Nama ne treba obezbeđenje kao njima. Aleksandra dobija samo reči hvale, a oni su ti koje narod pljuje, tako da im je bolje da se ne bave našim životima. Čuo sam da je Ani zabranjen ulaz u Crnu Goru. Pa dobro, neka im ti fanovi plate letovanje negde drugde kada već ovde ne mogu."

foto: Printscreen/Ami Dži

Kurir.rs/Svet/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja