ludilo

ZA TEBE BIH MOGAO I DA UMREM! VOLI TE BRAT! Svi detalji pomirenja Davida i Dejana Dragojevića: Koraćeva i Dalila zapevale od sreće! (VIDEO)

Rijaliti -

Najpoznatija zavađena braća, David i Dejan Dragojević, konačno su zakopali ratne sekire. Sve ružno ostavili su iza sebe, a Dejanova supruga Dalila taj dirljivi porodični trenutak ispratila je porukom koja je mnogima izmamila suze.

"Jer tvoja tuga i mene boli, više od svega brat te voli, jedina ljubav što večno traje, ljubav je brata što bratu daje, zajedno mi smo od malena, svuda sam te pratio ko sena... I neka ceo svet zna, za koga bih mogao da umrem ja", ptpisala je ona njihovu zajedničku fotografiju.

"Na mene ti računaj, brate, kada problemi ti se sjate, kada misliš da si sam, ja ću ruku da ti dam, i uvek tebi ću pomoći, u svako doba dana i noći, u svaku borbu sa tobom poći, niko drugi neće moći!" dodala je Ana, putem svog Instagrama.

"Ko je tu kada te neće i kad dođu dani sreće, voli te više od sebe, ko bi ubio za tebe, nikad neće da te preda s poštovanjem ko te gleda, dok njega imaš ti si jak, veruj mi odgovor je lak, to je tvoj brat!" objavio je Dejan uz istu fotografiju.

Dalila se čak i sama fotografisala s Davidom, pa u šali poručila:

"Kada su mu se svi popeli na glavu, da i snajka odradi svoj posao nakon dve godine. Iskoristi gužvu."

foto: Instagram screenshot

Gospođa Dragojević zajednički jezik pronašla je i sa Anom Korać, s kojom je i zapevala na zadnjem sedištu auta, svaka iza svog muškarca.

Kurir.rs/Foto: Happy screenshot, Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track