Najnovije vesti

PRE 7 DANA JE IZAŠAO U JAVNOST SA KRUNOM, A MAJA GA ODUVALA? Kakva veza, ja tog čoveka ne poznajem! BESNA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Ami Dži

iznenadila

PRE 7 DANA JE IZAŠAO U JAVNOST SA KRUNOM, A MAJA GA ODUVALA? Kakva veza, ja tog čoveka ne poznajem! BESNA! (FOTO)

Rijaliti

Mladen Vuletić na kraju sedme sezone poneo je krunu "Parova", a onda je viđen u društvu bivše zadrugarke Maje Marinković.

 

Grleći je, poručio je da je voli i da želi da je vodi kući u Zetu! Mnogi su odmah pomislili da je veliki rijaliti zavodnik "na konju", jer je osvojio i vrednu nagradu i lepu devojku, međutim to izgleda nije baš slučaj. 

 

 

Naime, Marinkovićeva se oglasila pa pojasnila da su se njih dvoje videli svega dva puta u životu, te da uprkos dobrom prijateljstvu, ne može da tvrdi da će se među njima roditi i ljubav. 

 

"Vuletić i ja smo se videli dva puta u životu, izašli smo zajedno. Za sada se samo družimo, prija mi njegovo društvo. Ne znam da li će biti nešto više od toga. Za sada smo samo drugari iako je on izrazio simpatije prema meni. To kada je napisao da me voli i da me vodi kući kod njegovih u Zetu, to se šalio. Ja sam tek izašla iz rijalitija i treba nekog dobro da upoznam da bih otpočela bilo kakvu priču. O tom potom, videćemo kako se situacija bude odvijala. Čim izađem s nekim, odmah me povezuju s njim i to me malo nervira, ali ovo je ipak razumljivo zašto su nas povezali, jer je on objavio slike na kojima je napisao da me voli", ispričala je Maja. 

 

foto: Instagram screenshot

"On treba da komentariše šta oseća prema meni, ali ipak smatram da ćemo ostati samo drugari jer ne mogu tek tako da se upustim u vezu s nekim koga ne poznajem dovoljno", zaključila je ona.

 

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Espreso/Foto: Printscreen Amidži

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...