ONA JE NEGIRALA DA SU IKAD BILI ZAJEDNO, A ON JOJ JE SLAO RUŽE U ZADRUGU! Sad i čuveni Suki hoće u rijaliti: Kad počne da priča napraviće LOM! (FOTO)
Foto: Printscreen Pink

šou u najavi

ONA JE NEGIRALA DA SU IKAD BILI ZAJEDNO, A ON JOJ JE SLAO RUŽE U ZADRUGU! Sad i čuveni Suki hoće u rijaliti: Kad počne da priča napraviće LOM! (FOTO)

Rijaliti -

Ime Suada Keserovića, poznatijeg kao Suada Sukija, često se moglo čuti u "Zadruzi 2", kao i prethodnim sezonama "Parova", a kako se navodi, on je sada rešio da iskoristi svojih pet minuta. On je, naime, otkrio da će od jeseni boraviti u velelpnoj vili u Zemunu, a mnogi su već nestrpljivi da čuju šta sve ima da ispriča o poznatim damama sa estrade.

foto: Instagram screenshot

Najskorije, u žižu intersovanja Suki je došao kada se pokrenula priča o njegovoj navodnoj vezi sa Anom Korać. Njih dvoje upoznali su se preko izvesnog Karla, njenog bivšeg dečka. Osim što je ona demantovala vezu, Suki je takođe to učinio rečima:

"Upoznali smo se, družili smo se ali smo kroz zajednicka druženja shvatili da se sviđamo jedno drugome, pojavile su se neke varnice, simpatije, između nas... Ali, naravno, iz poštovanja i mog i njenog prema Karlu, nismo nista preduzimali u tom smeru i nije ništa bilo među nama."

Takođe, on je iznova demantovao da je bio makro zanosnoj crnki, ali joj je za rođendan poslao ogroman buket crvenih ruža o kojem se dugo pričalo.

Inače, Ana nije jedina zadrugarka sa kojom je Suki dovođen u vezu. Prethodno je bio povezivan sa Zerinom Hećo. Zerina je svojevremeno, kako se navodi, pričala kako joj Suki nije davao mira, te da ju je zlostavljao, slao poklone i stalno se oglašavao tokom njenog učešća u "Parovima". Jednom prilikom je čak i upao u dvorište vile, ali je odmah bio izbačen.

Mnogi tada, a među njima i Aleksandra Subotić, nisu verovali u ovu priču i smatrali su da je sve to rađeno zarad marketinga.

Kurir.rs/Espreso/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track