Najnovije vesti

USVOJIO JU JE, ZVALA GA JE TATA, A ONDA ODBACIO! Aleksandra kroz SUZE otkrila da Magdaleni David mnogo nedostaje: Teško mi je, NE ZNAM KAKO da joj objasnim! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠOK

USVOJIO JU JE, ZVALA GA JE TATA, A ONDA ODBACIO! Aleksandra kroz SUZE otkrila da Magdaleni David mnogo nedostaje: Teško mi je, NE ZNAM KAKO da joj objasnim! (VIDEO)

Rijaliti

Aleksandra Subotić na ivici suza prisetila rođendanskog iznenađenja za njenu ćerku Magdalenu u Zadruzi 2, a koje je priredio Veliki šef

. Ono na šta su svi obratili pažnju jeste Davidov pristup prema njenoj ćerki koja ga je očigledno obožavala i nazivala ga ,,ocem". Na snimku se može videti kako su joj majka i njen tadašnji verenik David Dragojević zajedno čestitali rođendan i grlili je.

U nastavku, Aleks je prokomentarisala kako se sada oseća povodom svega što se kasnije dogodilo i otkrila da li Magdalena pita za Davida.

"Jedan od najlepših trenutaka. Magdalena je komentarisala nešto skoro za njega, ali želim da je izopštim iz svega toga zaista. Pre dva - tri dana je došla do nekih novinama u kojima je bio David, jedan od likova sa naslovne strane. Ona je počela da priča kako je to David, kako je ne znam ni ja šta. Onda sam ja uzela novine i rekla sam joj da izbegava priču o njemu, teško mi je malo i ne volim da pričam o tome. Teško mi je što sve moram da joj objasnim, a ne znam kako. Ona je mala i živi dečiji život i zauzeta je dečijim stvarima. Kad vidi novine ili tako nešto, deluje mi kao da se tada priseti pa joj tako dođe i onda pita. Nije sad pitala za Biljanu, samo je za njega komentarisala - priznala je Aleksandra.

Podsetimo, David je govorio da će da usvoji malu Magdalenu i da će joj biti otac. 

Kurir.rs/Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...