grmi

KAD SU LUNU PRVI PUT IZVELI NA SCENU NIJE BILA NI DO STOLA! Sad se već uzvezdila?! Naređuje i najrođenijima, a tek da čujete čije pesme PEVA U KOLIMA! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani marljivo radi na svom prvencu i ne krije svoje uzbuđenje povodom samog starta pevačke karijere. Gradske priče da svojom pesmom planira da nadmaši nekadašnju drugaricu Anastasiju Ražnatović nisu je mnogo pogodile, već samo navele da javno istakne da "nije u tom fazonu" te da će i njene pesme rado pevati na budućim nastupima.

"Svaka za sebe. Ja Anastasiju stvarno poštujem i podržavam to što radi. Svaka joj čast. Ja sam druga priča", izjavila je ona, a dokaz je objavila na društvenoj mreži Instagram.

Iako se njen "Deveti krug" još nije čuo, mnogi joj već pripisuju "diva momente". Naime, dok se sređivala na snimanju spota, kada joj je zazvonio telefon oštro je poručila:

"Adame, tata je, nek se javi neko!" i nehajno pokazala rukom ka mobilnom telefonu.

foto: Instagram screenshot

Malo ko je razmišljao o tome da je pobednica "Zadruge" uplašena i da se svim silama trudi da posao odradi kako treba, koliko se većina sa društvenih mreža čudila - kako jedna nekada ljupka devojčica, koja je pevala s mamom na koncertu, može izrasti u toliku divu.

Luna se, pak, nije javno oglašavala, najverovatnije zbog toga što je i više nego zauzeta obavljanjem poslovnih obaveza.

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja