NADICA MARJANOVIĆ IMA 4 ĆERKE, A ALEKSANDRA I ANĐELINA SU PRAVILE HAOS U RIJALITIJU: Sestre otkrile u kakvom su odnosu sa MAJKOM nakon izlaska!
Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENO

NADICA MARJANOVIĆ IMA 4 ĆERKE, A ALEKSANDRA I ANĐELINA SU PRAVILE HAOS U RIJALITIJU: Sestre otkrile u kakvom su odnosu sa MAJKOM nakon izlaska!

Rijaliti -

Aleksandra Marjanović otkrila je kako živi posle rijalitija "Parovi 7", ali i u kakvom je odnosu sa majkom.

Ono što su svi primetili je da se ne odvaja od sestre Anđeline, a zadovoljna je svojim učešćem u rijalitiju.

"Moram ti priznati da sam zaista ponosna na sebe i na svoje učešće u rijalitiju. Mislim da sam uspela da predstavim ljudima pravu Aleksandru koja je borbena, iskrena, jaka i stabilna. Moj život nakon rijalitija se dosta promenio, naravno u pozitivnom smislu. Rijaliti mi je doneo popularnost i mnogo dobrih ljudi koji me vole. Otvorila su mi se mnoga vrata koja su važna za moju karijeru. I naravno da svakodnevno uživam sa porodicom i prijateljima", rekla je Aleks.

Aleksandrina i Đininina majka, Nadica Marjanović, takođe je bila deo rijalitija, ali na pitanje da li joj njena majka nešto zamera, bez dlake na jeziku otkrila je da sa njom ona ne razgovara.

"Sa Nadicom nisam razgovarala i nismo u kontaktu. Ni jedna od mojih sestara ne razgovara sa njom, poslednji put sam je videla na finalu i to je sve što ja znam i što mogu da kažem", rekla je Marjanovićeva.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track