ČUVENI SUKI SE JAVIO, ANA I DAVID POZELENELI: Povezivali su ga sa Koraćevom, slao joj je ruže, a evo u kakvom su ZAISTA ODNOSU!
Foto: Printscreen

SAD JE SVE JASNO

ČUVENI SUKI SE JAVIO, ANA I DAVID POZELENELI: Povezivali su ga sa Koraćevom, slao joj je ruže, a evo u kakvom su ZAISTA ODNOSU!

Rijaliti -

Suki Keserović kog su povezivali sa Anom Korać javio se u emisiji i otkrio u kakvom je zaista odnosu sa bivšom zadrugarkom.

On je istakao da je Anin pravi prijatelj i da ona ima njegovu apsolutnu podršku.

foto: Printscreen

"To je moja drugarica i ima moju podršku i veliki pozdrav. Kada budem dolazio u Beograd, javljam se. Pisali su gluposti za cveće, a mi smo drugovi i ti to znaš. Ona ima moju bratsku i prijateljsku podršku, bila je sa mojim drugom u vezi, ali ona se pogubila. Bilo mi je malo krivo, jer je govorila istinu, a neko joj je punio glavu. Uvek sam tu bio i ostao. Ima i David pozdrav od mene", rekao je Suki i dodao:

foto: Printscreen/Instagram

"Ja sam rekao u šali da je hemija postojala između Ane i mene, a mi u životu nismo bili zajedno. Kako ne razumete da je to bila bratska ljubav? Nema šta. Ja Filipa Mijatova u životu nisam video, a ko god mene zna mi se javljao i nikad nisam dao da se pljuje. Sada je to popustilo."

Koraćeva je rekla da joj je drago što je rekao istinu i demantovao ono što je Filip govorio.

"Znala sam da mi je poslao ruže iz dobre namere, ali sam se spetljala u svemu", izjavila je Koraćeva u "Narod pita".

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track