ZADRUGA 3 PUNA POZNATIH! A evo zašto Ana i David ulaze: Ozbiljan šou NA POMOLU! Stanija će izgoreti kada bude VIDELA NJU!
Foto: Vladimir Šporčić, Dragan Kadić, Printscreen, Instagram

saznajemo

ZADRUGA 3 PUNA POZNATIH! A evo zašto Ana i David ulaze: Ozbiljan šou NA POMOLU! Stanija će izgoreti kada bude VIDELA NJU!

Rijaliti -

Ana Korać i David Dragojević žele da se vrate u "Zadrugu" jer im, kako se navodi, nedostaju trenuci koje su tamo proveli. Među imenima koja će im se eventualno pridružiti, najistaknutija su svakako Zoki Šumadinac, Filip Đukić, i Nenad Čanak.

Takođe, šuška se da postoji mogućnost da u novu sezonu uđe pevačica Jelena Kostov, a spominje se i glumac Dragan Marinković Maca i Tamara Đurić. Jeleni je ovo "vatreno krštenje", pa je postavila jedan uslov za ulazak.

"Ona nikada nije bila u rijalitiju, pa strepi kako će se snaći pred kamerama. Ona je produkciji rekla da bi rado ušla u rijaliti pošto će joj to povećati popularnost, ali samo na određeno vreme", kaže izvor i dodaje da Jelena želi kratko da se zadrži jer je napolju čeka malo dete, koje će u tom periodu paziti otac.

Tamara i Maca, sa druge strane, imaju iskustvo u rijalitiju.

"Njih dvoje će u Zadruzi imati specijalne tajne zadatke kojima će zagorčavati život ostalima. Tamara se sa druge strane uželela medija, dve godine je bila na pauzi, zbog zdravstvenih problema izazvanih silikonima. Kako je i Stanija najavila učešće, svi veruju da će njih dve sigurno biti ljute suparnice", kaže izvor.

Na spisku potencijalnih učesnika našli su se i Gabrijela Pejčev, Stefan Karić, Jelena Jevremović...

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Informer/Foto: Vladimir Šporčić, Dragan Kadić, Printscreen, Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja