TIK PRED SVADBU ISPLIVAO DOKAZ O NEVERSTVU? Milijana Bogdanović u noćnom provodu sa nepoznatim muškarcem?! A starog Milojka NIGDE NA VIDIKU! (FOTO)
Foto: Printscreen Happy tv

DRAMA

TIK PRED SVADBU ISPLIVAO DOKAZ O NEVERSTVU? Milijana Bogdanović u noćnom provodu sa nepoznatim muškarcem?! A starog Milojka NIGDE NA VIDIKU! (FOTO)

Rijaliti -

Kontroverzni par iz Pilatovića, Milijana Bogdanović i pola veka stariji Milojko Božić, planiraju svadbu za 7. septembar. Po izlasku iz "Parova" maksimalno su se posvetili jedno drugom, uređivanju kuće, kao i planiranju svakog detalja za venčanje.

Britanski mediji, pak, bruje o tome što će njih dvoje krunisati svoju ljubav brakom i nakon navodne rijaliti prevare, ali oni se ne obaziru ni na šta drugo osim na svoju ljubav.

"Skoro da smo sve spremili. Ja ću nositi lepršavu belu haljinu i jedva čekam. Biće prelepo", piše u članku

foto: Printscreen, Mirror

Međutim, svega mesec dana pred svadbeno veselje Instagramom krenula je da kruži Milijanina fotografija iz jednog noćnog kluba. Mlada Pilatovićka ne ispušta telefon iz ruku, pa se sumnja da je sve vreme bila u kontaktu sa Milojkom. Sa druge strane, ona je privukla ogromnu pažnju okoline, posebno jačeg pola, a objava je potpisana:

"Spavaš li mirno, Milojko?"

Nepoznati muškarac pored nje kao da ju je zagrlio, te su mnogi pomislili da su oni i došli zajedno da se provedu.

Iz tog razloga, rodio se crv sumnje. Naime, dok su boravili u vili "Parova", Milijana i Milojko imali su mnogo problema zbog odnosa koji je buduća mlada negovala s Aleksandrom Požgajem. Veliki je broj onih koji su navodno zbog ove fotke sa Instagrama brzo doveli u pitanje to koliko je Milijana zaista verna starom Milojku.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja