Najnovije vesti

IZDAJU SAM OD NJE VEĆ DOŽIVELA, A SADA SE JAVILA DA SE POMIRIMO! Maja Marinković odrasla je samo uz oca, sada priznala GDE će je MAJKA voditi!
Foto: Printscreen/Instagram

teško detinjstvo

IZDAJU SAM OD NJE VEĆ DOŽIVELA, A SADA SE JAVILA DA SE POMIRIMO! Maja Marinković odrasla je samo uz oca, sada priznala GDE će je MAJKA voditi!

Rijaliti

Maja Marinković tokom učešća u "Zadruzi" pominjala je samo svog oca, a sada je prvi put progovorila o majci, pa priznala i da se ona javila kako bi se pomirile. 

"Izgladile smo odnos, smatram da svako dete treba da ima oba roditelja i da je u super odnosima sa njima, ukoliko je to moguće. Još uvek mi ta tema izazove emocije. Sada smo okej. Neću nikada zaboraviti da nije bila pored mene u najtežim trenucima", rekla je Maja, a onda je otkrila da li joj je majka zamerila na ponašanju u rijalitiju:

"Nije ona tu bila, tako da nema pravo ni da mi zamera ništa. Nisam ja imala greške generalno. Imala sam samo tu jednu grešku, ali ja sam bila iskrena i tako i postupila. Čujemo se nas dve, baš idemo na masažu u jedan spa centar za par dana. Volela bih da opstanemo, da se ne svađamo", pričala je Marinkovićeva, a onda smo je upitali šta bi majka mogla da uradi da pogorša dobar odnos koji je još uvek svež.

"Mene više ništa ne može da iznenadi, ona gubi ako uradi nešto loše. Izdaju sam već od nje doživela. Ipak je ona imala želju da se nađemo i da popričamo, pomogao je tu i njen dečko. Drago mi je što ima tako dobrog čoveka pored sebe, koji može da utiče na nju", završila je bivša zadrugarka.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, Pink / Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...