KULIĆEVA ODLUČILA DA NASTAVI ŽIVOT U RIJALITIJU: Miljana opet u Zadruzi za 1.500 evra nedeljno!
Foto: Printscreen/Instagram

Potpisala ugovor

KULIĆEVA ODLUČILA DA NASTAVI ŽIVOT U RIJALITIJU: Miljana opet u Zadruzi za 1.500 evra nedeljno!

Rijaliti -

Nije imala želje i prohteve, samo je tražila da joj se honorar uplaćuje unapred, ili barem deo novca, da se ne bi ponovila ista priča kao u drugoj sezoni

Miljana Kulić biće učesnica i treće sezone "Zadruge", koja startuje od septembra na televiziji Pink, s kojom je već potpisala ugovor, saznaje Kurir. Uslovi pod kojima će se takmičiti u nastavku popularnog šou-programa nisu se mnogo promenili.

foto: Printscreen

I dalje će imati honorar od 1.500 evra nedeljno, njen sin Željko takođe će biti pored nje, izdvojen u posebne prostorije s dadiljom, koja će motriti na njega 24 sata dnevno, dok će Miljana moći da ga obilazi kad god poželi. Ono što se razlikuje jeste da je Kulićeva ovaj put tražila da joj se deo novca isplati unapred, verovatno kako bi se osigurala da neće ostati bez para.

foto: Printscreen/Instagram

- Miljanin boravak u "Zadruzi 2" završio se neslavno jer je diskvalifikovana i samim tim nije ništa zaradila. Ipak, čelnici Pinka su joj dali deo novca jer je dala izuzetan doprinos gledanosti rijalitija. To je bila njihova dobra volje, lep gest. Miljana to nije očekivala, niti je tražila, zbog čega je bila pozitivno iznenađena.

Zato je, kada je dobila poziv za treću sezonu, bez razmišljanja prihvatila jer oseća zahvalnost prema produkciji. Nije imala želje i prohteve, samo je tražila da joj se honorar uplaćuje unapred, ili barem deo novca, da se ne bi ponovila ista priča kao u drugoj sezoni - kaže naš izvor i dodaje da je logično da sa Miljanom uđe i njena majka Marija, ali to je još neizvesno. Kako saznajemo, pregovori s njom su u toku i epilog će biti poznat za desetak dana.

foto: Damir Dervišagić

- Postoji više razloga zbog kojih se ne zna da li će Marija ući u "Zadrugu", ali nam ona nije navela koji su. Rekla je da će sredinom avgusta znati da li može da uđe jer mora dobro da razmisli o svemu. Marija je jedva pristala da uđe i u "Zadrugu 2" zato što njena mlađa ćerka još ide u školu, brinula se za nju. Mi smo vrlo zadovoljni njenim učešćem, bila je jedan od boljih takmičara, stekla je armiju fanova. Ona je, kao i Miljana, imala honorar od 1.500 evra - rekao je naš sagovornik sa ružičaste televizije. Marija i Miljana juče nisu odgovarale na naše pozive. Diskvalifikovana zbog nasilja

Miljana je tokom cele sezone "Zadruge 2" pravila ekscese zbog kojih je stalno opominjana i kažnjavana, ali se nije opametila. Pred kraj rijalitija dogodio se incident koji je prelio punu čašu i produkcija je rešila da je diskvalifikuje.

foto: Damir Dervišagić

Kulićeva je tokom žurke toliko jako udarila Jovanu Tomić Matoru mikrofonom u u nos da su producenti morali hitno da je odvedu u bolnicu zbog krvarenja. Nakon što je Miljana napustila rijaliti, njena majka se spakovala i zajedno sa unukom Željkom zatražila da i njih dvoje odu kući, a produkcija joj je izašla u susret.

Ivan Ercegovčević/ foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track