NADEŽDI BILJIĆ KAMATAŠI PRETE SMRĆU?! S nama se niko nije šalio, pa neće ni šatorska j*baljka. Majčino mleko ima da propišaš, kalašturo!
Foto: Damir Dervišagić

U velikom problemu

NADEŽDI BILJIĆ KAMATAŠI PRETE SMRĆU?! S nama se niko nije šalio, pa neće ni šatorska j*baljka. Majčino mleko ima da propišaš, kalašturo!

Rijaliti -

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Nadežda Biljić poslednjih dana dobija užasne poruke od opasnih kamataša od kojih je uzimala novac na zajam pre nekoliko godina, a koji nije vratila. Kada su videli daje pre nekoliko dana preuzela ključeve škode koju je osvojila kao šestoplasirana u ovom rijalitiju, rešili su dajoj naplate dugove koje su planirali dajoj oproste.

Naime, Nadežda je pre dve godine pozajmila novac od opasnih momaka, ali kako joj je poslovno išlo jako loše, a I u rijalitiju iz kog je pobegla ostala je bez honorara, oni su se sažalili i prećutno oprostili dug. Međutim, kako za Rijaliti izvor otkriva, situacija se promenila i Nadežda trpi već danima pravu torturu, ali i dobija ozbiljne pretnje.

foto: Printscreen, Pink

"Nadežda je pri završetku rijalitija ,,Zadruga 2" osvojila šesto mesto, čime je postala vlasnik automobila marke škoda. Iako je prošlo skoro mesec i po dana od završetka pomenutog rijalitija, pevačica je tek sada i zaista preuzela automobil. Ona se pohvalila na Instagramu objavivši sliku kako drži ključ u ruci. Da je ova objava bila mač sa dve oštrice i da je njome probudila duhove prošlosti, govori podatak da Nadežda već danima ne mrda iz kuće, a kola je sakrila kod prijatelja u garažu da ne bi ostala bez njih. Naime, otkako je uzela ključeve i preuzela automobil, počeli su da pristižu preteći pozivii poruke, od kojih se diže kosa na glavi", kaže izvor blizak pevačici koji dalje nastavlja:

Napokon ??????

A post shared by karma_je_kurva ♐♍ (@nadezdabiljic) on

"Iako je Nadežda u prvi mah bila zbunjena i mislila je da se neko zeza s njom, poruke koje je dobijala narednih dana rešile su rebus. Shvatila je da su u pitanju njeni stari "drugari" s kojima ima neraščišćene račune.

"Nakazo, nećeš uspeti ni kilometar od kuće, gorećeš zajedno s kolima. Ili ćeš da vratiš pare za koje se praviš blesava da ih duguješ ili ćeš zažaliti dan kad si se rodila. S nama se niko nije šalio, pa neće ni jedna šatorska j*baljka. Majčino mleko imaš da propišaš, kalašturo raspala", glasila je jedna od pretećih poruka koje je Nadežda dobila.

"Plakala je, tresla se i pila lekove za smirenje. Ona misli daće oni da se smire, da je neće mučiti i tražiti joj kola umesto para koje duguje. Čak razmišlja da potraži pomoć mnogo moćnijih prijatelja kako bi ove kamataše koji joj prete smirili i zamolili da joj ne uzimaju kola i ne prete joj više", završava naš izvor.

Nadežda nije želela da govori o ovoj temi.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Rijaliti/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja