BUDI SE U 7 UJUTRU, A UVEČE MARKU ŠALJE BEZOBRAZNE FOTKE: Sve je zanimalo čime se bavi STANIJA, a ovako izgleda ceo njen DAN!
Foto: Printscreen/Instagram

STARLETA U POSLU

BUDI SE U 7 UJUTRU, A UVEČE MARKU ŠALJE BEZOBRAZNE FOTKE: Sve je zanimalo čime se bavi STANIJA, a ovako izgleda ceo njen DAN!

Rijaliti -

Stanija Dobrojević otkrila je kako izgleda jedan njen dan u Americi, a mnoge je zanimalo šta starleta zapravo radi tamo.

07:00 BUĐENJE

Trening, zdrav doručak, detoks čaj i joga. Stanija mora da je u tip-top formi zbog ugovora sa američkom firmom za suplemente čije je zaštitno lice, a nakon "Zadruge 2" nije bila zadovolna svojim izgledom jer nije redovno trenirala i jela je mnogo slatkiša u rijalitiju.

foto: Printscreen/Instagram

12:00 NEKRETNINE

Stanija prodaje kuću u kojoj živi trenutno i traži novu lokaciju kako bi bila bliže centru grada. Prethodnu kuću kupila je zajedno sa bivšim dečkom van grada, gde su planirali da se skrase i osnuju porodicu. Pošto je do raskida došlo pred njen ulazak u "Zadrugu 2", Dobrojevićeva sada menja planove i uveliko traži novo mesto stanovanja.

14:00 RUČAK

Stanija ruča sa prijateljima u omiljenom restoranu, a zbog linije bira zdravu ishranu, salatu sa morskim plodovima i vodu.

foto: Printscreen Pink

15:00 SOPSTVENI BIZNIS

Stanija je vlasnica kozmetičke linije i pažljivo bira nove proizvode i trudi se da postojeći budu što bolji, a njeni korisnici što zadovoljniji.

16:00 SASTANCI PREKO TELEFONA

Dobrojevićeva razgovara sa saradnicima iz Srbije, koji vredno rade na izboru njene nove pesme.

17:00 PLAŽA

Stanija uhvati trenutak kako bi se odmorila, osunčala i čitala knjigu.

19:00 VEČERA I RAZGOVORI SA DEČKOM

Dobrojevićeva razgovara sa Markom Markovićem, kome napravi nekoliko s*ksi fotografija koje su samo za njegove oči.

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja