KOMŠIJE SA AUTO-KOMANDE PROGOVORILE O SANJI I MATOROJ! Ona plava mršavica ne jede ništa! Ja u pola 6 ne posao, a ONE IZ GRADA! Toliko lupaju da će da nam NAVUKU KOMUNALCE!
Foto: Printscreen

osuli paljbu

KOMŠIJE SA AUTO-KOMANDE PROGOVORILE O SANJI I MATOROJ! Ona plava mršavica ne jede ništa! Ja u pola 6 ne posao, a ONE IZ GRADA! Toliko lupaju da će da nam NAVUKU KOMUNALCE!

Rijaliti -

Otkako su napustile "Zadrugu 2", Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora preselile su se u novi stan na Auto-komandi, a komšije o njima izgleda nemaju samo lepe reči.

Dok jedni žele da se devojke što pre snađu i uklope, drugi strahuju da će im "dovesti komunalnu policiju" zbog silnog lupanja, kako štiklama, pa tako i vratima.

Devojka koja ih viđa svaki dan radi u pekari u blizini njihove zgrade, i kaže da su preslatke.

"Viđam ih svaki dan. Ne razdvajaju se. Stalno su zajedno i gotovo uvek su nasmejane. Nisam viđala da dovode nekoga u zgradu, ali tek su se doselile. Matora je jednom jela u pekari, uzela je dva bureka i veoma su joj se svidela, a ona plava mršavica ne jede ništa, kaže da ne sme zbog linije", ispričala nam je radnica u pekari, pa dodala:

foto: Printscreen

"Voze neki besni crveni auto, skupo mi deluje i često dolaze kasno kući. Jednom sam dolazila na posao u 5.30, a one su se vraćale posle izlaska. Teturale su se obe. Sanja je klepetala štiklama, a Jovana kaskala za njom. To je sve što znam o njima, slatke su i volela bih da ostanu u kraju. Deluju kulturno i ljubazno", zaključila je pekarka.

Odmah ispod pekare nalazi se kafić u kojem je Jovana rado viđen gost.

"Nisam znala ko je ona, ali kada sam videla njenu fotografiju, prepoznala sam je. Devojka je mirna, dođe, popije kafu, ostavi lep bakšiš i ode. Stalno priča telefonom", rekla je izvesna Sanja iz lokalnog kafića.

Ipak, neke komšije nisu zadovoljne što su se rijaliti zvezde doselile u njihov kraj.

"Čula sam da su došle kod nas i nije mi pravo. Videla sam tu plavušu, nešto je dramila i kukala. Vikala je dok je razgovarala telefonom i lupala je vratima. Ne znam šta će nam takve komšinice. Plašim se da će da nam doneti probleme i dovesti komunalnu policiju u zgradu", ispričala je starija komšinica.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja