Najnovije vesti

ON ŽELI DA BUDE DRUGI SLOBA?! Spreman da PREVARI ženu pred celim BALKANOM i ne prašta nikom ništa?!
Foto: Pritnscreen

Strašno

ON ŽELI DA BUDE DRUGI SLOBA?! Spreman da PREVARI ženu pred celim BALKANOM i ne prašta nikom ništa?!

Rijaliti

Treća sezona rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga", zvanično počinje 6. septembra. Već danima se u domaćim medijima polemiše o tome koga ćemo u narednom periodu gledati na luksuznom rijaliti imanju u Šimanovcima.

Imana koja su već poznata da će se uskoro useliti u Belu kuću su Stefan Karić, Jelena Pešić, Marko Janjućević Janjuš, Filip Mijatov, Gagi Đogani, Dejan i Dalila Dragojević, a da li možete da pogodite ko se nalazi iza ovih silueta?

"Ja sam čovek od ljubavi i svakako uz mene i moj lik ide ljubav" - započinje svoje izlaganje budući zadugar, dok je jedan od novih stanara najavio i da očekuje blistavu karijeru: "I Jutjuber postajem i pevač, sve". Jedna od učesnica još uvek ne može da poveruje da će biti deo najgledanijeg rijaliti programa ikada: "Da mi je neko rekao pre dva meseca da ću biti u Zadruzi 3, ne bih mu poverovala".

foto: Pritnscreen

Neki od budućih stanovnika Zadruge, svojim novim cimerima neće sve opraštati: "Kod mene ne postoji varijanta opraštam, ali ne zaboravljam, niti opraštam, niti zaboravljam" - rekao je jedan od novih ukućanina, a bilo je reči i o preljubi: "Poštovaću moju ženu koliko god mogu, ali ako se priča odvije u nekom drugom planu, ja samo mogu da kažem da ću biti iskren", obećao je jedan od učesnika koji će se u rijaliti grad useliti već 6. septembra.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...