LUNA ĐOGANI STISLA ZUBE! IDE POD NOŽ I GOTOVO! Evo koja će biti veličina silikona: Marko nije uspeo da je ODGOVORI!
Foto: Nemanja Nikolić

NE ODUSTAJE

LUNA ĐOGANI STISLA ZUBE! IDE POD NOŽ I GOTOVO! Evo koja će biti veličina silikona: Marko nije uspeo da je ODGOVORI!

Rijaliti -

Luna Đogani još odavno rešila je da ode pod nož i ugradi silikone u grudi. Međutim, posle rijaliti pobede, pre svega započela je pevačku karijeru, obnovila vezu sa Markom Miljkovićem, pa onda i otputovala na odmor.

Sada je došao red i na grudi te je, kako se navodi, danas posetila jednu privatnu kliniku u Beogradu. Iako uplašena, ne odustaje od plastične hirurgije.

"Verujte mi, ne mogu uopšte da opišem kako se osećam! Uzbuđena sam i naravno da postoji trema, ali to je valjda normalno. Idem u najbolje ruke i biće sve kako treba. Ima straha, naravno. Sad sam baš rekla, kada sam izlazila iz stana: 'Bože, sad izlazim ovakva, a vraćam se drugačija", bila je iskrena Luna.

Iako je rekla da zna kolika će veličina silikona biti, nije želela da detaljiše, već je odgovorila da će to naknadno precizirati sa hirurgom.

"To treba tamo sve da se ustanovi... Neće biti velike, naravno. Biće u skladu sa mojim telom. Biće sve super", rekla je ona.

foto: Damir Dervišagić

Dečko Marko Miljković dopratio ju je na kliniku, ali Luna kaže da, što se njega tiče, grudi nije ni morala da radi.

"Da se on pitao ja ne bih ni radila grudi, ali moja želja je to bila i svi su srećni zbog mene", rekla je ona gledajući u njega sa osmehom.

foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs, M.G/Telegraf/Foto: Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja