STOKO NACIONALISTIČKA, S*REM TI SE U USTA! Bojan Tomović ZARATIO SA CELOM ZADRUGOM! Sad NAPAO Lepog Miću! Ovaj odgovor nije OČEKIVAO! PLJUVAČINA! (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

ŽESTOKA PREPISKA!

STOKO NACIONALISTIČKA, S*REM TI SE U USTA! Bojan Tomović ZARATIO SA CELOM ZADRUGOM! Sad NAPAO Lepog Miću! Ovaj odgovor nije OČEKIVAO! PLJUVAČINA! (FOTO)

Rijaliti -

Pevač Bojan Tomović javno je pokazao prepisku i verbalni rat sa Lepim Mićom, iskusnim rijaliti igračem i najverovatnije učesnikom i treće sezone "Zadruge". Njih dvojica su već ranije slali otrovne strelice jedan drugom, a Tomović je sada poslao privatnu poruku Miroslavu Pržulju na Instagramu i uz salvu teških reči poručio da je "ružno to što je ismevao njegovu bolest - bipolarni poremećaj".

- Đe si, drtino matora! Čujem da me olajavaš svuda i da se smeješ mojoj bolesti. Treba da te je sramota stoko nacionalistička, p**erem ti se u usta ta žvalava. Sreća tvoja pa sam odbio da uđem u rijaliti, inače bi ti bežao na vrata već nakon dva dana. Znaš na koga mi ličiš tako sparušen od zla? Na kozoj*ba! To su oni sa sela, što su najružniji pa vazda ostanu neženje i onda jadnici moraju j**ati koze. E, ti si original kozoj*b!", oštar je Tomović.

foto: Printskrin/Instagram

"Aj ćao, fukaro matora i bolje uzmi nešto jedi konkretno, umesto što jedeš g*vna, vidiš da si skapao od zla, crkotino jedna. Inače, znam o tebi mnogo više nego što misliš, baš od ljudi iz istog onog Sarajeva u koje ne smeš ni da odeš, jer si pevao kako ga treba sravniti sa zemljom. Stidi se g*zice kad obraza nemaš! Poznat si jedino po pesmi "Muslimani, bolje da vas nema" i to je sramota i greota što takvo zlo poput tebe ima prostora u medijima. Ćerka i žena te se stide, p*čkice matora. Imaš 40 kilograma sa sve pelenama, a k*rčiš se nešto... E, jado, jadni, hahahaha... Vređaš devojke koje mogu unuke da ti budu, nazivaš ih dr*ljama i p*šačicama k**čeva, a zapravo si ga ti jedino isp*šio, fukaro nacionalistička. Ja, nažalost, jesam bolestan, ali bolest nije sramota, ali ljudska zloba poput tvoje je velika sramota i greh", poručuio je Tomović Lepom u privatnoj poruci na Instagramu, a ovaj mu je samo kratko odbrusio:

foto: Instagram screenshot

"P**ušiš mi ovaj moj debeli obrezani", nije birao reči ni Mića.

Na takav odgovor, Bojan je poslao još jednu poruku:

"S**onja, đe si, s**onja! Nemoj samo da se nerviraš, popucaće ti šuljevi u zadnjici".

1 / 3 Foto: Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track