ČOLAK IMA PORUKU ZA ZERINU I NJENOG DEČKA: Stari i nova ljubav starlete ODMERIĆE SNAGE na imanju, a Čolak već zna KAKO ĆE SE OBRAČUNATI!
Foto: Printscreen/Instagram, Sonja Spasić

a nekada je LAŽNO plakao

ČOLAK IMA PORUKU ZA ZERINU I NJENOG DEČKA: Stari i nova ljubav starlete ODMERIĆE SNAGE na imanju, a Čolak već zna KAKO ĆE SE OBRAČUNATI!

Rijaliti -

Bane Čolak ulazi u "Zadrugu 3", pa posle prve i druge sezone on očekuje visok plasman. Naime, zadrugar je ushićen pred sam početak, a saznanje da mu bivša devojka ulazi sa novim dečkom, nije ga mnogo potreslo.

Bane je sa osmehom na licu ispričao da je spreman za ulazak u Zadrugu, otkrio je sve o svojim "lažnim suzama" i priznao da je uklonio tetovažu koja ga je podsećala na Zerinu.

"Ne može sad lažne suze, sad može da bude lažno nešto drugo. Biće lažni osmeh, videćemo. Tada sam samo bio u ludilu, ja to nisam radio namerno. To je sve bilo zbog nje (Zerine) i ja sam tada bio u očaju. Skinuo sam tetovažu Zerininu, pa sam uradio preko toga, nema potrebe to više da nosim.

"Svaka joj čast, sve najbolje joj želim. I njoj i njenom dečku. Naravno, sve najbolje joj želim i da se uda, samo što dalje od mene. Ne zanima se", rekao je Čolak kada se setio svoje bivše.

"Nova ljubav je moguća, evo video sam tu jednu već, ali ne znam još kako se zove, ali je top", zaključio je Bane.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, MV, Alo / Foto: Printscreen/Instagram, Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja