IZDRŽAĆE DO KRAJA

PLAKALA SAM, HISTERISALA, TUKLA SE! Jelena Krunić bila je TABADŽIJA u prošloj Zadruzi, sad ulazi potpuno drugačija! Niko ne veruje da se pojavila kao BARBIKA! (KURIR TV)

Rijaliti -

Jelena Krunić, sva u ružičastom, stigla je u karantin spremna da se još jednom proba da što duže ostane u rijalitiju, budući da je zbog svog ponašanja i tuča diskvalifikovana.

foto: Sonja Spasić

"Nikad nisam zajebana. Biću nežna, prava devojčica. Niko neće dobiti pesmicu, sve ću da okrenem na sprdnju ili na ignor. U rijalitiju nisam našla još ljubav svog života. Mada sam obećala mami da neće biti eksplicitnih scena, ali znate da kod mene nikada ne reci nikad. Ovo je moju šesti rijaliti i ja se ničega ne stidim", rekla je Krunićka.

"Ušla sam dva meseca nakon meseca svoga oca i ušla sam prošle godine u rijaliti kako bi pobegla od stvarnosti. Bila sam jako loše, plakala sam, histerisala, tukla se... Ne znam da li ja sad izgledam kao neko ko je psihički nestabilan kao prošle godine?!

"Odavno nisam pustila suzu, što se tiče muškaraca nisam imala nikakvu vezu, ali u narednih 10 meseci ne znam šta da će se desiti. Znam da ću da izdržati do kraja", obećala je Krunićka.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/J.S/Foto Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track