ušao u karantin

IVAN GAVRILOVIĆ ULAZI SPREMNIJI NEGO IKADA DA POMRSI KONCE ZADRUGARIMA: Valjda neće i MOJ BRAK da se rasturi sa Marinom! A EVO šta je rekao o LUNI i Gagiju! (KURIR TV)

Rijaliti -

Ivan Gavrilović je jedan od novih učesnika "Zadruge 3", a on je otvoreno pričao o svemu što misli da će se dešavati u Imaginarijumu. On je već bio učesnik jednog rijalitija, pa smatra da će mu iskustvo pomoći da se bolje snađe.

"4, 5 godina od "Farme 6". Dobri su uslovi bili prilikom potpisivanja ugovora. Stres kao stres je život, mi živiimo u zemlji koja je puna stresa. Ulazim d ae odmorim da. Gagi ima tu dilemu sa sobom što je bila Luna, pa kako će ljudi da reaguju na njega. Valjda neće i moja veza sa Marinom da se rasturi u "Zadruzi", ako i bude išlo ka tome, onda ulazi Marina. A devojke se meni uvek dopadaju, zato što imamo najlepše devoje na svetu. Ali, ne, ovako ne, imam i godine ima i 2 sina. Ako mi se i svidi neka onda ce biti preporuka za neki brak sa detetom. 200 na sat je moja kruna, nema šta da je prevazilazim", rekao je Gavrilović pred karantinom.

foto: Sonja Spasić

On je istakao da će podržati Gagija Đoganija, bez obzira na sve.

Kurir.rs, MV, J.S./ Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja