Najnovije vesti

UGOVORIO PAROVE PA PREŠAO U ZADRUGU: Maca prevario Hepi!
Foto: Printscreen YT Balkan Info

Preletač

UGOVORIO PAROVE PA PREŠAO U ZADRUGU: Maca prevario Hepi!

Rijaliti

Dragan Marinković Maca odlučio je da prihvati ponudu televizije Pink da bude upravnik pozorišta u sklopu "Zadruge 3" i pored toga što je početkom ove nedelje potpisao ugovor sa Hepijem da vodi njihov rijaliti "Parovi".

foto: Dragana Udovičić

Zbog čega je glumac odlučio da napravi ovakav potez, niko ne zna. Juče se nije javljao na naše pozive, a kad smo razgovarali s njim pre tri dana, rekao je da ima ponude od obe produkcije i da će prihvatiti onu koja mu bude dozvoljavala da bude dovoljno kreativan. Dan kasnije, naš izvor sa Hepija potvrdio nam je da je Maca ipak prihvatio njihove uslove, između ostalog i platu od 5.000 evra. Međutim, juče je Željko Mitrović rekao da Marinković dolazi u njihovo jato i da će biti upravnik pozorišta.

foto: Zorana Jevtić

- U "Šekspirovom pozorištu" igraće se predstava jednom u 15 ili mesec dana. Za upravnika sam imenovao čoveka koji jako teško dobija uloge u običnim pozorištima, a ja sam bio dovoljno lud da ga imenujem. To je Dragan Marinković Maca. Mogu da zamislim kako će biti kada Maca bude učio Miljanu nekom tekstu - rekao je vlasnik Pinka.

S druge strane, na srećnoj televiziji nismo uspeli da dobijemo komentar, odnosno njihovu reakciju na potez poznatog glumca koji ih je, očigledno, prevario.

Ko će zameniti Marinkovića na mestu voditelja "Parova" posle ovakvog obrta, saznaće se uskoro kada zvanično počne osma sezona Hepijevog rijalitija.

I. E./ foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...