IMAM BOLOVE, ALI U SVEMU UŽIVAM: Đoganijeva priznala kako se oseća posle OPERACIJE, pa odgovorila na UŽASNE PRETNJE koje dobija!
Foto: Printscreen/TV Pink

BEZ DLAKE NA JEZIKU

IMAM BOLOVE, ALI U SVEMU UŽIVAM: Đoganijeva priznala kako se oseća posle OPERACIJE, pa odgovorila na UŽASNE PRETNJE koje dobija!

Rijaliti -

Luna Đogani progovorila je o svojim novim grudima, ali i pretnjama koje je dobijala na društvenim mrežama.

"Iskreno, imam bolove, popila sam 2 leka, ali uživam u svemu, jer sam ovo jako želela. Bila sam opterećena tuđim grudima, uvek sam želela veće, iako sam donekle bila zadovoljna. Ništa nije drastično, samo da ja kada se pogledam kažem da je sve na svom mestu. Nisam ih još prošetala, oporavljala sam se, ljudi me obilaze i donose mi hranu, paze me. Moram sada da se čuvam", rekla je Luna i dodala da je videla i negativne komenare na njen račun:

foto: Printscreen/TV Pink

"Svi komentari su mi bili simpatični dok imaju granicu. Ne vidim potrebu za ružnim komentarima, ali šta god da uradim, to se komentariše."

Đoganijeva je nedavno doživela neprijatnu situaciju na Instagramu.

"Imala sam situaciju da sam uključila lajv i mladić se uključio i pisao je grozne stvari i pretio. Ja te ljude blokiram, ne plašim se nikoga, neću da se obazirem na gluposti, to su nesrećni ljudi. Pisali su da bi mi pucali u noge, a to nije ništa kakve poruke dobijam. Najgore mi je kada vidim devojčicu od 12 godina da piše te stvari, ne znam gde čuju reči koje mi izgovaraju", zaključila je Đoganijeva u "Narod pita".

foto: Printscreen/TV Pink

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja