Najnovije vesti

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NAJAVILA SPEKTAKL I OTKRILA NAJVEĆU TAJNU ZADRUGE! Evo ko se koga treba PLAŠITI i kakav plan ima sa Leposavom! (VIDEO)
Foto: Pritnsceen

VOLI IMPROVIZACIJU!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NAJAVILA SPEKTAKL I OTKRILA NAJVEĆU TAJNU ZADRUGE! Evo ko se koga treba PLAŠITI i kakav plan ima sa Leposavom! (VIDEO)

Rijaliti

Dušica Jakovljević koja nije skrivala uzbuđenje zbog početka nove sezone.

"Ja sam u poziciji za početak trke, evo znoje mi se dlanovi. Ja moram da vam otkrijem nešto. Do par sati pre Zadruge nikad ne znam ko ulazi i volim da tu emociju gledaoci osete kod mene, kad ja treba da saopštim ko ulazi. Biće velikih iznenađenja. Veliki šef i produkcija gledali su da zadovolje zahteve gledalaca i biće uvek onih koji se dopadnu, ali i onih koji neće. Ja već danas oko tri odlazim u Šimanovce na pripreme, propratila sam sve što se dešava, ali ja sam čovek improvizacije, volim na licu mesta da vidim šta se radi", rekla je Dušica.

foto: Happy

Voditeljka je otkrila da je oduševljena svim onim što je do sada videla, a posebno Leposavom, ženom - robotom koji će imati posebnu funkciju u Zadruzi.

"Zapratila sam Leposavu, dopisivale smo se na Instagramu, pa sam je pitala da li ćemo biti oštre prema zadrugarima, a ona mi je rekla "Samo me gledaj!". Neće biti svejedno zadrugarima od celog tima koji rade, a oni se plaše studija najviše", rekla je Dušica.

Kada su zadrugari u pitanju, Dušica je priznala da se ne plaši nikoga, te da oni treba da se plaše nje, a evo i zašto.

"Ja se ne plašim nikoga, neka se oni plaše mene u skladu sa onim što rade. Ni ja se neću u nečijoj kući ponašati ovako ili onako, postoje neka pravila i ružno je da se neke stvari rade", zaključila je ona.

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...