sve promenila na sebi

TRPIM OGROMNE BOLOVE! ZA LUNU JE OVO POSEBNO VEČE, IAKO JEDVA STOJI NA NOGAMA: Đoganijeva priznala čega se najviše BOJI! (KURIR TV)

Rijaliti -

Luna Đogani pristupila je imanju u Šimanovcima ruku pod ruku sa tvorcem luksuznog zdanja koje će večeras ugostiti 50 novih zadrugara. Đoganijeva se pojavila u srebrnoj haljini sa plavom perikom, a nema koga ovo izdanje nije iznenadilo.

- Ovo je perika, htela dam da večeras izgledam posebno kao što je i ovo veče posebno. Ovo je izdanje samo za večeras specijalna prilika, ja volim dugu kosu, ona je deo mene.

foto: Printscreen Pink

Iako nije prestajala da se smeje tokom obilaska Imaginarijuma, priznala je novinarima da u sebi trpi bolove zbog nedavno ugrađenih silikona.

- Jao, evo upravo jako teško. Iskreno baš me bole, celo veče se trudim da se to ne vidi. Sada već kada je kraj, kada sam završila svoju ulogu, mogu da idem kući, spopadaju me sa svih strana ne mogu da odem kući a imam ogromne bolove. Srećna sam što sam ovo odradila, što sam želela i što sam napokon sigurna u sebe i nadoknadila taj neki mali deo koji mi je falio - rekla je Đoganijeva.

foto: Sonja Spasić

Gagi Đogani postaje deo ovogodišnjeg rijalitija, a za nejga se luna najviše boji kako će proći unutra.

- Uvek mi se vraćaju sećanja, mnogo toga sam preživela i mnogo toga mi se desilo. Ali sve je to lepo. Nedostajaće mi otac, ali verujem u njega da će sve ovo da izgura. Bojim se, jer znam šta mu je cilj, ne bih htela da bude nešto što ne treba. Mada, on nema konkurenciju - zaključila je Đoganijeva.

Kurir.rs, MV, MD / Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja