TURBULENTNO

UMALO SE POBILE ZBOG TOMOVIĆA TOKOM ULASKA U ZADRUGU! Ovo niko nije video: A Jelena Krunić dolivala ulje na vatru! ŠOK! (KURIR TV)

Rijaliti -

Svađa između Ive Grgurić i Tare Simov zbog Vladimira Tomovića izbila je tokom ulaska u "Zadrugu 3", a to niko nije mogao da vidi! Jelena Krunić bila je prisutna i, kako je sama priznala, dolivala je ulje na vatru.

"Umrla sam od smeha vezano za ovu gospođicu na T, Vladimira Tomovića i neke devojke iz Zagreba. Umalo da izbije tuča, ja sam se malo umešala", ispričala je ona.

Iva Grgurić, pak, negirala je da je želela raspravu.

"Legla sam na fotelju i naslonila sam se na Vladimira, naslonila sam glavu na njega, a onda je Tara uletela da se 'maknem' pa sam ja negodovala", ispričala je Iva.

"Ništa se nije desilo, nismo se potukle, imale smo mali nesporazum ali smo ga rešile", objasnila je Tara, koja je još i pre nego što je kročila u Beluku kuću stekla epitet zvezde, jer je mnogo šta već kružilo o njoj.

foto: Printscreen Kurir TV

Naime, kontroverzni Filip Mijatov za nju je rekao da je "rasla u domu, da joj je majka u Zabeli, da je bila u zatvoru, dolazila na njegova vrata u 5 sati ujutru da joj pomogne, da ju je vozio gde god da joj je trebalo, da ju je pokupio sa ulice", međutim, ona je to hladnokrvno demantovala.

Ipak, "kad je već udario na nju", rešila je da uzvrati udarac, te istakla da "ni prstom nije tak'o" Anu Korać i da nikada nije bio sa njom, već da mu se zbog tih navoda svi u društvu smeju.

"Nije on mene kupio s ulice. On je u jednom momentu došao po mene. Nisam bila u zatvoru, bila sam u pritvoru. Otišao je po moju majku i zajedno sa mojom majkom došao po mene", objasnila je Simova, pa nastavila: "Te laži da je bio sa Anom Korać... svi znaju da nije bio! Svi mu se smejemo", šokirala je ona.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja