PAKAO

POMIRILA SE SA ZOLOM, A VEĆ PRVO VEČE DRUGI JE LJUBIO U KREVETU?! Miljana Kulić neutešna: Ridala naočigled svih! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nedavno su zakopali ratne sekire, te je mnoge iznenadilo što se već prvo veče u "Zadruzi 3" poljubila sa drugim u krevetu. Međutim, nikakva drama nije po sredi - bar ne što se poljupca tiče, jer ju je Bora Santana zapravo poljubio u obraz ne bi li je utešio dok je plakala za Zolom.

"Ne mogu da zamislim... sve me podseća na njega! Sve mislim da će izaći iz ostave i doći", govorila je ona kroz suze, a Bora ju je mazio po kosi.

foto: Printscreen Pink

"Slavimo ti rođendan uskoro Miksi, polako", služio se on svim sredstvima samo da je malo smiri, ali nije uspevao u tome.

Podsetimo, Miljana se oglasila iz Bosne gde je otišla u posetu Zoli i objasnila javnosti da će vreme do ulaska u rijaliti provesti kod njega, kako bi imali vremena da njihovom odnosu daju još jednu šansu.

foto: Printscreen Pink

Iako je tom prilikom istakla da je pitanje hoće li biti zajedno te da ne želi da bilo šta planira da ne bi propalo, kada ju je Bora upitao da li su se pomirili uplakana Miljana potvrdno je klimnula glavom.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja