SAŠKA TREBA DA SE LEČI: Sani Trik FX u rijaliti ušao bez žene, Natalija oplela po Karanovoj, a evo zbog čega joj smeta ĐOGANI!
Foto: Dragan Kadić

ISKRENA

SAŠKA TREBA DA SE LEČI: Sani Trik FX u rijaliti ušao bez žene, Natalija oplela po Karanovoj, a evo zbog čega joj smeta ĐOGANI!

Rijaliti -

Natalija Ibraimov otkrila je da joj već nedostaje suprug Sani, koji trenutno boravi u rijalitiju.

Sani je odmah na početku "Zadruge 3" imao sukob sa Saškom Karan, što je Natalija prokomentarisala, a osvrnula se i na njene napade na Gagija Đoganija.

foto: Sonja Spasić

"Ja sam Sašku mnogo gotivila, imale smo super odnos, šta se sad sa njom dešava ne znam, ona treba da se leči. Jedna žena, majka, supruga ne treba da se ponaša tako. Koja normalna osoba bi izgovorila takve reči? Vidim da je na Sanija navalila, ne znam zašto, baš sam je gotivila, imali smo super odnos, ne znam šta se njoj dešava. Da li joj se dopada? (smeh) Ma ne, ne bih volela da ga povezuju sa Saškom", kaže Natalija i dodaje:

foto: Printscreen

"Moram da ti priznam da sam iznenađena što je Gagi u mirnom stanju, on je šaljivdžija, ali svakom dođe žuta minuta. S obzirom kako je krenulo od prvog dana, videćemo."

Natalija je ispričala da su njen suprug i ona u dobrim odnosima sa njim, ali jedna stvar im ipak smeta.

"Ne smeta njemu Gagi, nego nam konstantno govore da smo Đogani, a mi imamo svoje ime i prezime, 20 godina smo ga gradili. Njih dvojica su odrasli zajedno, nemamo ništa protiv njega, ali eto, samo to", zaključila je Natalija.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja