Najnovije vesti

IZGUBILA KOMPAS

TARA VRIŠTI I PLAČE, PROZIVA ANĐELU VEŠTICU: Mina ju je nazvala GLUPAČOM, a onda se uključio MATEJA u kog je Simova zaljubljena! LUDILO U ZADRUZI! (VIDEO)

Rijaliti

Mina Vrbaški je napravila pravi razdor u odnosu između Tare Simov i Mateje Matijevića jer ga ja upozorila da ga napolju čeka devojka kojoj je stalo do njega.

Tara tvrdi da Mateja u kog je zaljubljena ne želi da ima dobar odnos sa njom, jer je drug Anđele Veštice.

"Da li si srećna što si pretnjama uplašila Mateju, da pokuša da se druži sa Tarom?", glasilo je pitanje za Minu.

foto: Printscreen

"On ima napolju nekoga koga voli. Ispala si opet glupača. Ti si sebi dopustila da veruješ u neke stvari. Meni je devojka rekla da ga voli i ne želi da bude povređena, on njoj znači mnogo", pričala je Mina.

foto: Printscreen

"Ja hoću da stavim tačku na ovu priču. Napolju postoji osoba koja mi je izuzetno draga. Ja sam se neposredno pre ulaska u rijaliti viđao sa jednom devojkom koja mi je izuzetno draga. Devojka je potpuno korektna, ali se ona meni ne sviđa. Ona kod mene nema šansu u tom smislu", rekao je Mateja.

foto: Printscreen

"Prostitutka mrtva napolju je sve ovo namestila. Đedovića, Minu, Mateju. On je meni gotivan, ali ja njega neću smarati. Sa Matejom imam neku smešnu priču. Ja sam rekla da njemu neću pričati o svojim emocijama", dodala je Tara kroz suze.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...