LUNIN BRAT IDE U PAROVE? Društvo će mu praviti otac Ave Karabatić i jedna GASTOZOVA BIVŠA! Haos na pomolu: Ivica najavio SE*S PRED KAMERAMA?!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

hit

LUNIN BRAT IDE U PAROVE? Društvo će mu praviti otac Ave Karabatić i jedna GASTOZOVA BIVŠA! Haos na pomolu: Ivica najavio SE*S PRED KAMERAMA?!

Rijaliti -

Zorica Dukić, Bora Drljača, otac Ave Karabatić, Ivica, kao i brat Lune Đogani, Adam, navodno će se pridružiti kontroverznoj rijaliti ekipi koja će se boriti za krunu "Parova 8"! Šou treba da počne za nepunih sat vremena, a fanovi su već sigurni da je ogroman haos na pomolu.

Inače, kako se navodi, velelepna vila u Zemunu ove sezone imaće 100 kamera više nego u prošloj, te se postavlja veliko pitanje - da li će i kako neko uspeti da pronađe nepokriveni ćošak!

foto: Dragana Udovičić

"Sve je spremno za početak nove sezone 'Parova'. Produkcija se ovog puta zaista potrudila da ljudima priredi ogroman šou kakav se nije viđao na Balkanu. Zorica Dukić je jedan od najboljih rijaliti igrača, oštra je na jeziku i spremna na sve. Neće joj biti teško da se svađa i istera pravdu do kraja. Kako se šuška trebalo bi i Gastoz posle određenog vremena da uđe u rijaliti, te nema sumnje da će njih dvoje ponovo obnoviti stare strasti", započeo je priču izvor, pa dodao:

"Bora Drljača je legenda narodne muzike i interesantan je starijoj populaciji koja prati rijalitije. Uvek je duhovit i spreman da pravi lom. Njemu će se pridružiti i otac Ave Karabtić, Ivica, koji je sličan svojoj ćerki. Neposredan je, pozitivno luckast, te nema sumnje da će on biti jedan od vodećih rijaliti igrača. Ono što je interesantno jeste da će se dogoditi prelazak iz 'Zadruge' u 'Parove'. Adam Đogani je odlučio da pređe u suparničko jato, jer je dobio odličan honorar. Šuška se da je produkcija bila spremna da izdvoji 1.200 evra nedeljno za njegovo učešće", završio je priču dobro obavešten izvor.

foto: Damir Dervišagić

"U pregovorima sam, dobio sam odličan honorar. Zbog zdravstvenih problema ne mogu odmah na početku da uđem, ali čim mi bude bolje spreman sam da se pokažem u rijalitiju", istakao je Bora kad su ga upitali da li se zaista sprema za selidbu pred kamere.

Zorica Dukić, s druge strane, rešila je da "gura" misteriju do kraja.

"Ne želim ništa da komentarišem, ostaću suzdržana", itjavila je ona.

"Duhom i energijom sam veoma mlad, te sam spreman da se igram. Možete da očekujete i se*s pred kamerama", istakao je, pak, Ivica Karabatić.

Adam Đogani nije se odazivao pozivima.

foto: PRintscreen Pink

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja