Najnovije vesti

KAD SU DEJAN I DALILA GRADILI KUĆU, BILJANA JE JOŠ UVEK PRIČALA SA SINOM: Majka Dragojevića priznala koga krivi za RAZDOR porodice! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OTVORENO

KAD SU DEJAN I DALILA GRADILI KUĆU, BILJANA JE JOŠ UVEK PRIČALA SA SINOM: Majka Dragojevića priznala koga krivi za RAZDOR porodice! (VIDEO)

Rijaliti

Biljana Dragojević javila se u rijalitiju i objasnila u kakvom je zaista odnosu sa sinom Dejanom i njegovom ženom Dalilom.

Ja ne znam zbog čega su se oni naljutili na mene. Baš zbog toga što nemam krivicu, neću da se javim. Dok se nije oženio, dosta smo se čuli, onda se sve promenilo. On ne komunicira ni sa sestrom Suzanom, ni sa bakom koja ga je podigla. Nisam jedina sa kojom ne priča. On je jedno razmaženo dete", pričala je Biljana i dodala:

foto: Printscreen

"Kad su Dejan i Dalila gradili kuću, mi smo komunicirali. Ta priča da je plac problem. Onda su spomenuli nacionalizam, pa sad ja je kunem, ja ne znam šta je sledeće. Nikada se nisam drala na njega ili da se svađamo. Jednostavno su ućutali. Samo se odvojio. Ja krivim Dejana, majka je majka. Što ne dođe da popričamo. Sada može da dođe kad god hoće. Zna on mene, zna da ja popuštam."

"Ja se trudim da ih što manje gledam. Tako da, okej su. Ne sviđa mi se kada napadaju kao čopor. Okej su, videćemo. Ja sam tu, oprostiću, nemam zrnu krivice. Može jedan razgovor da promeni sve", zaključila je na kraju Biljana.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...