VLADIMIROVE EMOCIJE PREMA STANIJI NISU UMRLE?! Đetić OBLEĆE oko mnogih devojaka u rijalitiju, ali ONA mu je još u SRCU! POKAJAO SE I TO JAVNO!
Foto: Printscreen

ljudi su voleli da ih gledaju zajedno

VLADIMIROVE EMOCIJE PREMA STANIJI NISU UMRLE?! Đetić OBLEĆE oko mnogih devojaka u rijalitiju, ali ONA mu je još u SRCU! POKAJAO SE I TO JAVNO!

Rijaliti -

Vladimir Tomović se pokajao pred stanovnicima "Zadruge 3", a mnogu sumnjaju da se njegove emocije prema Staniji Dobrojević nisu u potpunosti ugasile.

- Rekla si da on očekuje Stanijin ulazak u Zadrugu i da li ti misliš da on još uvek gaji neka osećanja prema njoj? - upitao je voditelj Crnogorca.

- On uvek ide srcem, ne verujem da bilo šta planira. Ne mogu da kažam da se on nada, ali mislim da emocije sa obe strane nisu umrle. Ono što sam primetila je da je novi dečko Stanije Dobrojević lep i deluje mi ok, ali mislim da je ona u tu vezu stupila iz inata. Vladimir upravo zato ne stupa u vezu, želi da bude slobodan kad Stanija dođe. On može da ustane i da kaže da nije tako, ali jeste. Kad sam to rekla on se nasmešio i ja mislim da to nije završeno, već da treba da se završi. On je tada u uključenju uživo rekao ono što nije smeo, pa ga je produkcija isključila skroz iz programa, a sada on ima priliku da to sa njom reši - rekla je Dalila.

Na sve ovo Tomović je imao jasan i glasan odgovor. On je priznao da je shvatio da je napravio veliku grešku kada je govorio javno ružno odevojci sa kojom je bio u vezi.

- Kad je ona u pitanju, može da uđe ovog momenta na vrata ja ne bih ništa potencirao. Želim svu sreću njoj i njenom momku. Eto to je istina jedna velika. Ja sam napravio veliku grešku, ponašao sam se kao neko ko nije svestan svojih godina, pljuvao sam devojku koju sam voleo, bukvalno je rijaliti izvukao najgore iz mene - zaključio je Vladimir.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, MV / Foto: Printscreen

.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja