ONA POSLE S*KSA OČEKUJE OZBILJNU VEZU: Svi su videli AKCIJU Milice Kemez i Filipa, a evo šta kaže devojka koja je NAJBOLJE POZNAJE!
Foto: Printscreen/Instagram

zna šta hoće

ONA POSLE S*KSA OČEKUJE OZBILJNU VEZU: Svi su videli AKCIJU Milice Kemez i Filipa, a evo šta kaže devojka koja je NAJBOLJE POZNAJE!

Rijaliti -

Milica Kemez i Filip Đukić imali su vrelu akciju pred kamerama "Zadruge 3", a drugarica frizerke iz Novog Sada je otkrila da će ona sada očekivati ozbiljnu vezu.

- Ispratila sam... Pa dobro, sve je za ljude. Smatram da je Milica mlada, željna ljubavi i pažnje. Možda je trebalo malo da sačeka, ali šta je tu je. Sigurno će naići na osudu, kao što su svi bili osuđeni, Luna, Kija, Teodora, svi su naišli na osudu, tako da će i Milica sigurno. Ali pravi prijatelji je neće osuđivati, mi smo tu samo da je podržimo - rekla je njena koleginica.

foto: Printscreen YouTube

Ona je otkrila da Kemezova sada očekuje ozbiljnu vezu sa Đukićem.

- Milica ne očekuje da je to avantura za jednu noć, sad ćemo videti kako će se Filip postaviti. Ona očekuje vezu, kad se veže, ona je takva. Prilazili su njoj i drugi momci, pa ih je odbijala, ona očekuje vezu - zaključila je drugarica.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, MV, Pink / Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja