Najnovije vesti

NATAŠA JE ISPUNILA RADETOVU ŽELJU POD POKRIVAČEM, A ONDA SE OGLASIO NJEGOV DRUG: Evo šta Lazić sada STVARNO MISLI o Radanovoj! ZABOLEĆE!
Foto: Printscreen, Printscreen YT

nije trebalo dva puta da joj kaže

NATAŠA JE ISPUNILA RADETOVU ŽELJU POD POKRIVAČEM, A ONDA SE OGLASIO NJEGOV DRUG: Evo šta Lazić sada STVARNO MISLI o Radanovoj! ZABOLEĆE!

Rijaliti

Nataša Radan poljubila se sa Radetom Lazićem u večeri proslave rođendan Miljane Kulić u "Zadruzi", a onda je usledila i akcija pod pokrivačem. 

Naime, iskusni takmičar je "namamio" crnku da se "spusti dole" ili će se okrenuti i leći da spava, a njoj je to bilo dovoljno da ispuni Radetovu želju. Kasnije se ova situacija prepričavala među zadrugarima, a sada se oglasio i zadrugarov drugar koji je bez dlake na jeziku priznao da se Nataša samo "osramotila" ovim potezom, te da ona uopšte nje Radetov tip devojke jer takmičar ne voli "lake". 

foto: Printscreen/Pink

"Rade je pravičan i čuo sam za tu priču. Mislim da mu se ne sviđa samo to kod te Nataše Radan. Mislim da je Rade ne simpatiše preterano zbog njenog ponašanja, jedino mu se dopala po fizičkom izgledu. U narednom peiodu možda bi mogao da nastavi druženje sa Mionom, ali ne znam, jer napolju ima dosta profila devojaka sa kojiima se Rade druži, ali možda ona po nekom mom mišljenju. Milica Kemez mu se svidela, ali mislim da će se baš razočarati u nju zbog cele situacije, jer ne voli on takve lake devojke", zaključio je prijatelj. 

Kada bude ovo čula Nataša, zaboleće jako. 

foto: Printscreen

Kurir.rs, MV, Pink / Foto: Printscreen YT, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...