Najnovije vesti

SKINI SE DA VIDIMO ČIME RASPOLAŽEŠ! Ima preko 500 FILMOVA ZA ODRASLE iza sebe, već 3 DECENIJE je u poslu, a žena mu saznala čime se bavi TEK KAD JE UŠAO U RIJALITI?!
Foto: Happy screenshot

OVOME SE NIKO NIJE NADAO

SKINI SE DA VIDIMO ČIME RASPOLAŽEŠ! Ima preko 500 FILMOVA ZA ODRASLE iza sebe, već 3 DECENIJE je u poslu, a žena mu saznala čime se bavi TEK KAD JE UŠAO U RIJALITI?!

Rijaliti

Srpska zveda filmova za odrasle, Salko Bećirović, gostujući u vili "Parova" rešio je da podeli sa svima svoju životnu priču, a učesnici rijalitija gledali su ga otvorenih usta i bez treptaja oka! Predsednik velelepne rijaliti vile odmah je dobio isnpiraciju, pa ga i prozvao sa - 'ajde skini gaće da vidim očime raspolažeš, ali gost tada nije bio raspoložen za hvalisanje.

"Kad si snimio 500 po*nića možeš i ovde da se skineš", istakao je Đole, pa mu je Slavko onda obećao da će to učiniti do kraja emisije.

"Ja sam Bećirović Salko, rođen sam u Novom Pazaru, radio sam na železnici, a kada sam otišao u penziju počeo sam da se bavim snimanjem. Otac sam četvoro dece", počeo je on.

"Bavim se ovim već trideset godina. Oženio sam se sa 25. Ja sam imao i privatnih snimaka. Moja žena je naslućivala, ali sada će saznati čime se bavim. Ja sam voleo da se ne zna, ja se i dalje bavim aktivno snimanjem. Partnerke su mi sve mlađe", rekao je on pa šokirao sve prisutne.

"Sramoto jedna. Što ne kažeš zbog čega si ležao u zatvoru? Bio si priveden zbog nasilja u porodici, pričaj o tome! Ja sam bio sa tobom u sobi i odlično te poznajem", pobunio se jedan gledalac, na šta je Slavko morao da otvori dušu do kraja.

"Nije istina. Bio sam uhapšen zbog oružja, a nisam nikoga maltretirao. Meni je žena svaki dan dolazila u posetu. I dalje sam u braku sa njom, tako da to nije istina", izjavio je on s preplašenim izrazom lica.

foto: Happy screenshot

"Parovi" su, sa druge strane, od Salka tražili da ima, pak, ispriča sve o njegovom prvom filmu.

"Bilo je dve ženske. Bio sam elektičar, jedna domaćica, a druga je popravljala frizder. Ne sećam se baš tačno, davno je bilo", rekao je on, te istakao da se nije zaljubljivao u svoje koleginice.

"Nisam, bilo je raznoraznih", rekao je on kratko, dok su Sanja i Ramel glumili Salkove scene.

foto: Happy screenshot

Takođe, "Parove" je zanimalo da se mešu njegovim partnerkama našla i koja pevačica.

"Nisam, ali sam ih imao dosta u životu. Nemam film, ali sam snimao tajno za sebe", zgranuo je on mnoge iskrenim odgovorom.

Alberto Galorini interesovao se za zaradu, te da li od takvog posla može da se živi.

"Ne, ne može od toga da se živi. Dobijam od 100 evra, pa naviše", istakao je on.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Happy screenshot

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...