DEJAN POBESNEO NA KARIĆA ŠTO MU PLJUJE PO ŽENI PA UDARIO NA NJEGOVU MUŠKOST: Plašiš se s*ksa, pa nijednu NE SMEŠ DA OPALIŠ! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Jedva sprečen incident

DEJAN POBESNEO NA KARIĆA ŠTO MU PLJUJE PO ŽENI PA UDARIO NA NJEGOVU MUŠKOST: Plašiš se s*ksa, pa nijednu NE SMEŠ DA OPALIŠ! (VIDEO)

Rijaliti -

U toku noći nastao je opšti haos kada je jedan od gledalaca upitao Dalilu Dragojević da li bi bila u vezi sa Vladimirom Tomovićem. Ona je to oštro osudila, jer je udata žena i ne bi volela da bilo ko utiče na njen skladan brak. Ali kulminacija događaje ja izjava Stefana Karića, koja je dovela do žestoke svađe.

"Kada ćeš više priznati da ti se sviđa Iva", glasilo je pitanje za Karića.

"Ja sam rekao da se ona meni sviđa fizički, opalio bih je. Ne znam šta se Dalila ljuti što je Vladimir ovo rekao za nju, opalio bi i on nju da nije udata", rekao je Stefan.

"Ti si našao da pričaš o tome?! Plašiš se vagine, ti ovde nijednu ne smeš da opališ! Nemoj da mi glumiš nešto ovde, Vladimir nećeš biti", rekao je Dejan.

foto: Printscreen

"Dugo si se folirao, evo sada si pokazao svoje pravo lice! Odvratan si! Ti koji si namerno navodio Ivu da prizna šta ti je radila ispod pokrivača, pokazao si se", rekla je Dalila.

Dejan Dragojević je zbog ovoga poludeo, pa je ušao u žestoki sukob sa Stefanom, a obezbeđenje je odmah odreagovalo kako bi sprečilo fizički okršaj.

"Ti si to namerno uradio da bi ona ispala ku*va, a ti gospodin! Ti si nula od čoveka, ti nemaš kodekse", rekao je Dejan.

"Ja sam rekao da se izvinjavam, ja sam pogrešno shvatio za Vladimira i tebe", rekao je Stefan.

"Ovo ne može! Ja nikad ne lažem! On je rekao za Vladimira, ali je rekao da bi on i nju opalio, neću da razgovaram dok se ne izvini zbog ovoga! Ja nemam tatu da me finansira, ja se sam borim ovde, on je takav došao da mi se ovde prsi", rekao je Dejan.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja