Najnovije vesti

SANJIN SVEKAR I SVEKRVA UŽIVO OPLELI PO BIVŠOJ SNAJKI: Onda je slušalicu uzela ćerkica (11) i bivšoj prostitutki POCEPALA SRCE rečima: Mama,  mnogo te volim, ali nemoj da lažeš više! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Tuga

SANJIN SVEKAR I SVEKRVA UŽIVO OPLELI PO BIVŠOJ SNAJKI: Onda je slušalicu uzela ćerkica (11) i bivšoj prostitutki POCEPALA SRCE rečima: Mama, mnogo te volim, ali nemoj da lažeš više! (VIDEO)

Rijaliti

Sanja Mirkov, koja je priznala da se bavila prostitucijom i da ju je ujak silovao, ima ćerku koju čuva bivši suprug i njegovi roditelji.  Nastala je prava pometnja kada su se uživo u emisiji prvo javili bivši svekar i svekrva, a onda se javila i ćerkica, koja je zavapila da prestane da laže i da se bavi prostitucijom. 

Prvo se javio bivši Sanjin svekar koji je otekio da se oseća loše zbog svih prevara i laži.

"Laž je da ju je tukao trudnu. Nije istina, kako možeš da lažeš", rekao je svekar.

foto: Pritnscreen

"Kako se nesećate?! Upali ste u sobu kada me je tukao i vukao za kosu. Vi ste nas razdvojili i njega ste hteli da tučete. Te noći sam završila u Hitnoj", odgovorila je Sanja.

"Nemoj da lažeš, nije istina. Da te sramota da te bude", samo je ponavljao je da laž.

"Ne boji se Boga! Sanja, stani da ti objasnim neke stvari. To je sve laž što ona priča. Laže da ju je moj sin tukao kada je bila trudna. Držali smo je kao malo vode na dlanu. Kako se ne boji Boga. Nisam znala dok nisam čula da je prostitucija, čula sam preko televizije. Da se stidi toga, ima devojčicu od 11 godina.

"Ja sam od tih para vama slala pare", dobacila je Sanja.

"Umesto da daje detetu alimentaciju, ona tu priča. Četiri meseca evo nije poslala", otkrila je bivša svekrva.

"Ako dođe u šest-sedam meseci u godinu dana da vidi dete", dodala je svekrva, a onda je slušalicu uzela Sanjina ćerka.

"Alo, ovde Sanjina ćerka. Mama, ja tebe mnogo volim, ali nemoj da lažeš, to nije istina. Ja ne želim da te ljude primim. Šta ćeš sa Milijem?", rasplakala se Sanjina ćerka, a Sanja je potom uplakana napustila emisiju.

 Kurir.rs/Foto Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...