MILJANA SE VRATILA SA KIRETAŽE, A KRUŽI SUMNJA DA UOPŠTE NIJE NI BILA TRUDNA: Kulićeva ponovo u zagrljaju Zole, a EVO o čemu su pričali! (FOTO)
Foto: Printscreen

zar već?

MILJANA SE VRATILA SA KIRETAŽE, A KRUŽI SUMNJA DA UOPŠTE NIJE NI BILA TRUDNA: Kulićeva ponovo u zagrljaju Zole, a EVO o čemu su pričali! (FOTO)

Rijaliti -

Miljana Kulić saznala je tokom rijalitija "Zadruga" da je u drugom stanju, a pored potvrde produkcije da je trudna, imanjem u Šimanovcima kruži priča da je sve zapravo izmišljena rijaliti priča.

Naime, ona je samo dan ranije u jutarnjim časovima otišla navodno u Niš da uradi abortus, a već danas se vratila u rijaliti.

Dočekao ju je dečko Lazar Čolić Zola, koji je bio šokiran kada je ugledao tako brzo.

- Jel sve ok? - upitao je odmah.

- Kiretaža ne može može da se uradi pre 25. jer imam jak bronhitis. Ginekolog ne sme da rizikuje da mi radi kiretažu zbog anestezije. Mnogo sam plakala i razmišljala sam kod ginekologa da li da uradim ili ne. Međutim, pričala sam sa doktorkom i rekla mi je da nikako nisam smela da pijem lekove - objasnila je detaljno Kulićeva.

- Prvi put mi je Bog pomogao i sačuvao Željka, drugi put ne mora da znači da bi tako bilo. Svaki stres u trudnoći je opasan, ipak je ovo rijaliti.

- Želim da idem na poligraf posle kiretaže, da mi ti postaviš 15 pitanja - rekla je ona iznervirana jer je navodno čula da su zadrugari komentarisali njenu da je trudnoća lažna.

foto: Printscreen

Kurir.rs, MV/ Foto:Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja