Najnovije vesti

MILJANA KULIĆ IZNELA SVE PORODIČNE TAJNE, MARIJA ĆE POLUDETI: Progovorila o ujaku, parama, ali i zbog čega se njeni roditelji SVAĐAJU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NA TACNI

MILJANA KULIĆ IZNELA SVE PORODIČNE TAJNE, MARIJA ĆE POLUDETI: Progovorila o ujaku, parama, ali i zbog čega se njeni roditelji SVAĐAJU! (VIDEO)

Rijaliti

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nastavili su da pričaju u sobi za rehabilitaciju, a Kulićeva je počela da priča Čoliću o svom ujaku Perici, rođenom bratu njene majke Marije Kulić.

"Moj tata kupi sve Nikoli i Nataši (deci Miljaninog ujaka), a on (Perica) nama nikada. Jednom kada su se mama i tata posvađali, mama je otišla tamo (kod Perice) i on nije hteo da otključa. A baka je umrla, a htela je stan da ostavi meni. Mama joj je rekla: "Imaš sina, imaš ćerku, imaš pet unučića, ne možeš da ostaviš Miljani, deca su ti živa". Taj stan gde živi Perica. Ja ga volim, ali ti pričam istinu šta je bilo", počela je Miljana, pa nastavila:

"Posvađali se mama i tata, mama ode kod Perice. On ne otključava, mama pozove policiju, zato što vidi da su tu. Policija dođe, on otvori vrata i izađe i kaže: "Da imam sto soba, ne bih je pustio ni u jednu, jer znam da će da se pomiri sa njim". A mama se odrekla pola stana zbog njega, tata je naterao. Nikada nije imao problema sa tatom, tata mu je dao novac nekoliko puta, mama se naljutila na njega."

Kulićeva je potom govorila o svojim roditeljima koji svaku svađu reše tako što popiju kafu.

"Ne svađaju se oni zbog prevare ili nečega, nego zbog gluposti. 25 godina su u braku, šta ti to govori?", pravdala je ljubav svojih roditelja Kulićeva.

Kako će Marija odreagovati kada bude saznala da je Miljana otkrila njihove porodične tajne, ostaje da vidimo.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...