IZNENADILA

TA KAD ZINE NI BOGA SE NE PLAŠI! MARIJA USTALA DA POMOGNE ZOLI? Neviđena akcija! Nasrnula na Sašku Karan kao LAVICA! (VIDEO)

Rijaliti -

Tokom dramatičnog odabira ko je najumišljeniji među zadrugarima, Lazar Čolić Zola se osmelio pa naveo Sašku Karan, iz čijih kandži ga je na kraju Marija Kulić vadila. Opšti kaos nastao je za crnim stolom, a na iznenađenje mnogih, Marija je sama ustala u pomoć budućem zetu.

"Po mom mišljenju, najumišljenija je Saška Karan, ono što ona izgovori, ja ne znam kako se ne plaši Boga!" rekao je Zola.

"Ti ćeš da mi kažeš, 'ajde gledaj sebe malo, gledaj kakav si! Sa vama ovde brišu pod, a ti samo nastavi da kukaš, bedan si i jadan!" oštra je bila Saška.

foto: Printscreen

"Odvratna si, gledaj kako si se našminkala! I zaboravio sam da kažem da i za Đedovića mislim", pokušao je da nastavi Zola, ali nije uspeo, ogromna prašina se tada već bila podigla.

"Ti se stidi svoje sramote, ništa bolja nisi! Bolje ti je da gledaš svoj život. VIše si provela u bolnici, nego što si u kući" ustala je Marija u Zolimnu odbranu.

foto: Printscreen

"Gledaj šta si ti stvorila, ovo je živa rugoba od živog mesa! " vraćala joj je besna Saška.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja