LEGLA KOD CIMERA U KREVET: Pavao prepipao Jelenu po CELOM TELU! (FOTO i VIDEO)
Foto: Ana Paunković, Screenshot

VRELO

LEGLA KOD CIMERA U KREVET: Pavao prepipao Jelenu po CELOM TELU! (FOTO i VIDEO)

Rijaliti -

Učesnik „Parova“ iz Hrvatske navalio na rediteljku nakon što ga je ona startovala

Jelena Golubović na korak je od toga da ponovo nađe dečka u rijalitiju! Ona je završila u krevetu s cimerom Pavlom Vladilom, koji ju je dodirivao po intimnim delovima tela preko donjeg veša.

Jedna od omiljenih rijaliti učesnica već danima flertuje s učesnikom „Parova“ iz Hrvatske. Upravo zbog toga, Jelena je navukla gnev mnogih ukućanki, jer Pavao važi za jednog od najboljih frajera. Nakon vrele masaže od pre neki dan, kada je Golubovićka skinula brushalter, a njen cimer ju je senzualno masirao, otišli su korak dalje. Sinoć su završili u istom krevetu, i to na Jeleninu inicijativu.

foto: Screenshot

Naime, rediteljka je pokušavala je da izvuče simpatiju iz kreveta u kom je spavala Slađa Petrušić kako bi spavao kod nje. Ona je kao opravdanje smislila da joj smeta Nikola Strahinić Ploća, koji joj ne da mira. Medutim, Pavao nije hteo da napusti svoj krevet, pa mu se Jelena pridružila. Iako je Slađa, inače njena ljuta rivalka, bila pored njih, oni su se dodirivali ispod jorgana.

Ahahahah

A post shared by Ardal aep Dahy (@ardalfortheempire) on

Jelena i Pavao su pokušali da se sakriju, ali se u jednom trenutku videlo sve. On je zavukao ruku između njenih nogu i dodirivao je po intimnim delovima preko donjeg veša.

Dan ranije rediteljku je spopadao Milutin Radosavljević Mili, a ona mu je govorila da beži od nje, ali je ležala u krevetu skoro nepomično dok ju je on dodirivao.

foto: Screenshot

Kurir.rs/J.S/Foto: Ana Paunković, Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja