POSLE VRELE AKCIJE KOJU JE IMAO SA GOLUBOVIĆKOM! Pavaova majka i te kako je imala komentar: Poručila mu samo JEDNO!
Foto: Happy screenshot

OGLASILA SE

POSLE VRELE AKCIJE KOJU JE IMAO SA GOLUBOVIĆKOM! Pavaova majka i te kako je imala komentar: Poručila mu samo JEDNO!

Rijaliti -

Pavaova majka uključila se u vilu "Parova" te i ona dala komentar na vrelu akciju koju je on imao sa Jelenom Golubović, a o kojoj svakako svi naveliko pričaju.

Ona je sinu, na iznenađenje mnogih, poručila da slobodno bude u vanbračnoj zajednici sa rediteljkom, samo da se više ne ženi.

"Jelena prekrasno izgleda na televiziji. Ja u brak ne verujem, jer papir često sve pokvari. Ja sam mom sinu rekla da se samo ne ženi više. Neka njih dvoje budu u vanbračnoj zajednici, što se mene tiče. Ali ja nisam ta koja bira", rekla je ona, koja im je ovime na neki način dala svoj blagoslov.

"On je mene mazio preko gaćica. Ja sam rekla da sam svr*ila samo da bih otišla u svoj krevet i prekinula sve", pravdala se Jelena sa druge strane.

Odmah zatim, Slađana Petrušić iznela svoje mišljenje:

"Ja sam sinoć osetila da oni mrdaju krevet. Mislim da se njemu sviđa Jelena i da je zaljubljen u nju. Ovo govori samo da bi drugim ukućanima zapušio usta. Videćete šta će do kraja biti. Pazite šta sam vam ja rekla", istakla je Slađa.

"Znam da mi je ovo karta za izlaz i znam kako ovo ljudi ocenjuju. Ali ja znam zašto sam sve ovo uradio", vikao je Pavao.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja