OBLIVA JE ZNOJ, MENJA RASPOLOŽENJE, A SADA I FLEKA NA GLAVI: Miljani Kulić zdravlje ozbiljno ugroženo!
Foto: Printscreen

na tankom ledu

OBLIVA JE ZNOJ, MENJA RASPOLOŽENJE, A SADA I FLEKA NA GLAVI: Miljani Kulić zdravlje ozbiljno ugroženo!

Rijaliti -

Miljana Kulić ne prestaje da privlači pažnju svojim učešćem u rijalitiju, pa je tako njena trudnoća i kiretaža na koju je otišla dugo bila glavna tema. Pored toga, ona redovno privlači pažnju brojnim svađama sa majkom Marijom, ali po svemu sudeći zdravstveno stanje joj je ugroženo. Naime, Miljana je psihički nestabilna, te je sklona čestim depresijama kako je otkrio izvor.

Ono što svakodnevno može primetiti golim okom, a što Miljana vešto krije jesu posledice ili nus-pojave koje nastaju nakon dužeg konzumiranja lekova za smirenje ili antidepresiva.

"Obamrlost, menjanje raspoloženja, znoj, spore misli i spor izgovor su neke od pojava koje se mogu opravdati umorom što ona često i radi, ali ono što takođe može da se primeti jeste i velika fleka na Miljaninoj glavi, tj. u predelu gde bi trebala da bude kosa", otkrio je izvor.

foto: Printscreen

Bezbroj aktivnost, svađe, trudnoća, veze, abortiranje, nesuglasice sa majkom i sa svojim dečkom Zolom doveli su Kulićevu u situaciju da opet konzumira "antidepresive" te ih neretko meša i sa alkoholom što je strogo zabranjeno.

"Miljana nije jedina koja koristi lekove za smirenje i to u obilnim količinama, 70 odsto učesnika je pa reći ću vam, skoro pa navučeno na lekove" , kratko je za rekao dobro upućeni izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs, MV, Alo / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja