KAD JOJ JE SPAO OTOK POČELA JE DA VRIŠTI NA SAV GLAS! UNIŠTILA LICE PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Dalila Dragojević mislila je da će biti savršena, a evo zbog čega se POKAJALA!
Foto: Printscreen/Instagram

PREKASNO

KAD JOJ JE SPAO OTOK POČELA JE DA VRIŠTI NA SAV GLAS! UNIŠTILA LICE PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Dalila Dragojević mislila je da će biti savršena, a evo zbog čega se POKAJALA!

Rijaliti -

Dalila Dragojević za 10 godina otkako se pojavila na javnoj sceni kao starleta, mnogo se promenila, ali i dalje nije zadovoljna svojim izgledom.

Rijaliti učesnica imala je brojne plastične operacije, pomoću kojih je želela da napravi lice savršenim, mada u tome nije uspela.

"Ona je imala zamisao da njen nos bude dosta manji od onog kakav joj je priroda podarila, da usne budu punije, a jagodice jedre i osvežene. Iako joj je plastični hirurg govorio da mora da bude pažljiva i umerena u onome što radi, Dalila ga nije slušala, već je terala po svome", kaže izvor blizak učesnici rijalitija i dodaje:

foto: Happy screenshot

"Operacije su odrađene kako je ona tražila, ništa manje od količine kubika koje je zacrtala. Neko vreme je bila pod otocima, pa nije imala utisak kako sve izgleda, ali kada su otoci spali, Dalila je stala pred ogledalo i bukvalno vrisnula od muke. Rekla je: "Uništila sam se operacijama. Izgledam kao otekla majmunica". Ugledala je ogromne naduvene usne, nos koji nije očekivala i jagodice koje su njenu glavu učinile ogromnom. Plakala je na sav glas, malo je falilo da povredi samu sebe jer su rane od operacije bile sveže. Nedeljama nije nigde izlazila, bila je u depresiji jer je znala da nazad nema, posebno kada je nos u pitanju. Dejan je sve vreme bio uz nju i tešio je. Uz njega je jedva preživela užas koji su operacije učinile od njenog lica, ali sada je sve to malo leglo na svoje."

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/S. Telegraf, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja