KIKI VUČE TRAUME IZ PROŠLOSTI: Šutirali je, pa je ubacili u kontejner i zatvorili! Lupala i plakala u SMEĆU, a evo ko ju je IZBAVIO IZ AGONIJE!
Foto: Printscreen/Happy

ZASTRAŠUJUĆE

KIKI VUČE TRAUME IZ PROŠLOSTI: Šutirali je, pa je ubacili u kontejner i zatvorili! Lupala i plakala u SMEĆU, a evo ko ju je IZBAVIO IZ AGONIJE!

Rijaliti -

Kristijana Kikija Nikolića godinama su maltretirali u školi, posebno zbog toga što je imao dugu kosu i ponašao se kao žena.

Vrhunac nasilja desio se kada su ga vršnjaci iz Šapca ubacili u konterjner i zatvorili da ga niko ne pronađe.

"Koristili su svaku priliku da ga muče, biju i omalovažavaju. Ukoliko sa njim nisu bile devojčice, Kikija bi uvek spopala grupa dečaka i tada je nastajalo opasno maltretiranje. Put od kuće do škole bio je užasan za njega. Jednom prilikom su ga polivali vodom iz flašica, pljuvali i udarali. Često su leteli i grumeni zemlje iz obližnjih njiva, pa je Kiki odlazio kući sav krvav i modar" , kaže izvor blizak transvestitu.

foto: Printscreen/Happy

"Plakao je i molio roditelje da ga ne šalju u školu jer je bio ugnjetavan i odbačen. Jedne kobne jesenje večeri Kiki je ostao duže u školi, već je bio pao mrak. Nije ni slutio šta ga čeka u povratku do kuće. Grupa starijih dečaka pratila ga je sve vreme dok nisu osetili da nema ljudi i da se nalaze u mračnom delu. Počeli su da udaraju Kikija, da ga vuku i čupaju za kosu. Bacili su ga na zemlju i tu su nastavili da ga šutiraju. Onda je jednom od njih palo na pamet da ga bace u kontejner. Tako je i bilo. Nesretni Kiki završio je u smeću, u velikom seoskom kontejneru. Kada su ga ubacili, vrata kontejnera su pričvrstili daskom da Kiki ne može da izađe. Proveo je u smeću nekoliko sati, lupao je i plakao, ali niko ga nije čuo. Pronašla ga je njegova rodbina, kada su digli potragu jer ga nije bilo da se vrati iz škole" , završava izvor blizak Kikiju, koji je nakon ovoga rešio da se bori za svoja prava i više nikada nikome nije dao da ga maltretira.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/K.Đ/S. Telegraf, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja