Najnovije vesti

POSLE 20 DANA OD SKANDALOZNE SCENE U RIJALITIJU NEMA PROMENA: Evo zbog čega je REM sve odložio!
Foto: Printscreen/Happy

BEZ SANKCIJA

POSLE 20 DANA OD SKANDALOZNE SCENE U RIJALITIJU NEMA PROMENA: Evo zbog čega je REM sve odložio!

Rijaliti

REM je sredinom oktobra pokrenuo je postupak protiv televizije "Hepi" zbog emitovanja šokantne scene oralnog zadovoljavanja koja se odigrala uživo pred kamerama u rijalitiju "Parovi". Prema najnovijim saznanjima, iako je od pomenutog događaja prošlo više od dvadeset dana, sednica o spornom događaju još uvek nije održana.

Kako je Olivera Zekić ispred REM danas izjavila, kvorum je bio odložen zbog, kako je rekla, njene bolesti, te bi trebao da se održi tek sredinom novembra.

foto: Printscreen/Happy

"Odloženo je za sredinu novembra, još uvek nismo imali kvorum, ja sam bila mesec i po dana bolesna i polovinom novembra ćemo odlučivati o tome. Ja sam sada u Briselu, tako da ne možemo da imamo to pre polovine novembra. Ne možemo da odlučujemo o takvim stvarima bez da nas ima šest na broju. Izjašnjavaćemo se o Hepi televiziji sredinom novembra", tvrdi Olivera.

Iako je produkcija “Hepija” navela da do takvog čina nije došlo, već da je bila u pitanju samo igra učesnika, to jest, simulacija oralnog zadovoljavanja, iz REM su tada istakli da je postupak pokrenuti da će se u narednom periodu preciznije znati da li će televizija biti sankcionisana i na koji način.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Happy

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...