NEZAPAMĆENO DIVLJAŠTVO U ZEMUNU! Ovakvu TUČU dosada niste videli! ŽILAVA Pilatovićka načisto PODIVLJALA pa udarala GDE JE STIGLA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Happy

lom!

NEZAPAMĆENO DIVLJAŠTVO U ZEMUNU! Ovakvu TUČU dosada niste videli! ŽILAVA Pilatovićka načisto PODIVLJALA pa udarala GDE JE STIGLA! (FOTO)

Rijaliti -

Milijana Božić napravila je pravi haos u vili "Parova" kada je neverovatnim udarcima nogama udarala koga je god stigla. Dva radnika obezbeđenja nisu uzpela da obuzdaju devojku, a stari Milojko je završio ležeći pošto mu je pozlilo usled haosa koji je nastao.

Naime, pošto su se brutalno posvađali, Milojko Božić i njegova mlada žena, unuk Ere Ojdanića i Mira podigli su kuću na noge, a obezbeđenje ih je jurilo po kući kako bi sprečilo ozbiljne posledice.

1 / 7 Foto: Printscreen/Happy

Devojka iz Pilatovića je besnela, a stanovnici zemunske vile uznemirili su se zbog situacije koja nije bila nimalo naivna.

"Puls mu je 7", uzviknuo je Đorđe a onda je krenula panika u vili.

1 / 4 Foto: Printscreen/Happy

"Čovek je poplaveo", vikala je Golubovićeva.

Naime, svađa je započela pošto je Milijana samoinicijativno krenula da pakuje stvari kako bi otišla kod ljubavnika Žapca. U sve se umešala Mira koja je starog Milojka pogodila jajetom i polomila mu naočare.

Uroš Anđelić umešao se pa dolio ulje na vatru, a sve je kulminiralo pogoršanjem zdravstvenog stanja vremešnog starca.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs, MV / Foto: Printscreen Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja